Trailer horrorthriller 'The Bye Bye Man': Doug Jones voedt zich met angst

Trailer horrorthriller 'The Bye Bye Man': Doug Jones voedt zich met angst

Bovennatuurlijk en gebaseerd op ware feiten?

Distributeur STX Entertainment (The Boy) heeft de eerste trailer van de aankomende horror The Bye Bye Man op het internet vrijgegeven. De bovennatuurlijke film is gemaakt door Stacy Title (Hood of Horror), geschreven door Jonathan Penner en gebaseerd op het korte verhaal The Bridge to Body Island van Robert Damon Schneck.

Het is de jaren 90, drie hogeschoolstudenten besluiten niet op het terrein van de universiteit in Wisconsin te verblijven, maar verhuizen naar een oud pand buiten de campus. Ongewild ontketenen ze een bovennatuurlijke entiteit die bekend staat als de Bye Bye Man. Deze jaagt op mensen die zijn naam ontdekken en eraan denken. De studenten zullen elkaar moeten redden en tegelijkertijd het bestaan van de Bye Bye Man een geheim moeten houden, voordat zijn grip op onze wereld groter wordt.



Doug Jones (Hellboy) mag rondspoken als de griezel uit de titel. Andere acteurs zijn Douglas Smith, Michael Trucco, Cressida Bonas, Carrie-Anne Moss en Faye Dunaway. De horrorthriller zal vanaf 26 mei in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.



NieuwsFilm

meest populair