Nieuwe Han Solo voor tweede 'Star Wars Anthology'-film lijkt gevonden

Nieuwe Han Solo voor tweede 'Star Wars Anthology'-film lijkt gevonden

En het is niet de acteur die je zou verwachten.

Een tijdje terug werd bekend dat één van deze acteurs de rol van een jonge Han Solo moet gaan spelen in de voor 2018 geplande Star Wars Anthology-film rond het personage: Alden Ehrenreich (Hail, Caesar!), Jack Reynor (Transformers: Age of Extinction), Taron Egerton (Kingsman: The Secret Service), Blake Jenner (Everybody Wants Some) en Jack O’Connell (Unbroken). Volgens Deadline heeft Walt Disney/Lucas film nu de keuze gemaakt.

De studio's zouden volgens de website in gesprek zijn met de 26-jarige Alden Ehrenreich, die niet alleen bekend is uit Hail, Caesar!, maar ook een aandeel had in films als Stoker (2013) en Beautiful Creatures (2013). Volgens Deadline waren de studio's niet bereid om commentaar te geven.

De film - die naar verluidt de werktitel 'project Red Cup' draagt - rond de jonge Solo zou zich ongeveer 10 jaar voor Star Wars: A New Hope (1977) gaan afspelen. In die film was uiteraard Harrison Ford te zien in de rol.

De spin-off/prequel "Star Wars: Han Solo" van regisseurs Phil Lord en Christopher Miller (The LEGO Movie) en schrijvers Lawrence Kasdan en Jon Kasdan moet op 24 mei 2018 in première gaan.



NieuwsFilm

meest populair