Charlize Theron wil meer 'Mad Max' maken

Charlize Theron wil meer 'Mad Max' maken

Maar vindt het geen probleem om te wachten om George Miller.

Vorige zomer blies George Miller het publiek weg met actiespektakel Mad Max: Fury Road. Voorlopig zal er geen vervolg komen, omdat de regisseur zich eerst wil concentreren op een kleinschaliger project. Er is in elk geval één iemand die hoe dan ook terug wil keren. Actrice Charlize Theron was volgens sommigen de échte hoofdpersoon in de film (tegenover Tom Hardy’s Mad Max).

”Ik zou haar dolgraag weer tot leven willen brengen!” begon Theron. ”Dat mensen zo reageren op iets waar je zoveel moeite in gestoken hebt, is geweldig. Het zet alles min of meer in perspectief. Ik zie hoe mensen reageren en dan kijk ik naar mijn kleine meid en denk ik: ‘Ja, ik zou die vrouw absoluut nog eens willen spelen’.”

Toch denkt ook Theron dat het nog wel even kan duren voordat het vervolg, dat The Wasteland genoemd wordt, er komt. ”Ik heb George niet meer gezien sinds de Oscars. Ik denk dat hij het allemaal overweldigend vindt. En hij vindt het juist fijn om alle tijd te nemen en is daar erg principieel in. Ik denk dat als hij er klaar voor is, hij er klaar voor is en hopelijk belt hij dan.”

Op dit moment is er vrij weinig bekend over het vervolg op Fury Road. We weten wel dat er twee scenario’s klaarliggen voor vervolgen. Tom Hardy heeft daarnaast een contract voor twee nieuwe films en in één daarvan zou mogelijk het verhaal van Furiosa verteld worden. Voorlopig moeten we echter wachten.



NieuwsFilm

meest populair