Meer beachbabes op foto's 'Baywatch'

Meer beachbabes op foto's 'Baywatch'

Er zijn drie nieuwe castleden aangekondigd.

Dwayne Johnson heeft een aantal nieuwe foto’s van Baywatch online gezet. Daarnaast kondigde hij op zijn Instagram-account aan dat er drie nieuwe castleden voor de film zijn: Belinda Peregrín, Izabel Goulart en Charlotte McKinney. Omdat Johnson de verkeerdste niet is, plaatste hij ook meteen een foto van zichzelf met de drie dames. Hij schreef daarbij:

”In het echt zouden deze dames nooit gered hoeven worden. Ze zijn badass, blijven sterk en zijn supercool om mee te werken. Maaaaaar in onze film moeten hun ‘personages’ wel gered worden… nou… er is één man die dat kan… niet Batman, zeker niet Superman en ook niet die Avengers. Maar de ene echte grote, bruine, kale, getatoeëerde man die met een jetski de oceaan onveilig maakt en met een pick-up truck het land… Zwaar werk, mijn vrienden, maar iemand moet het doen!”

Naast de dames zijn er nog andere mensen die het strand onveilig maken. Alexandra Daddario, Kelly Rohrbach en Priyanka Chopra bijvoorbeeld. Maar ook mannen laten hun lichaam zien in de film, zoals blijkt uit onderstaande nieuwe foto. Daarop zien we Johnson, Zac Efron en Jon Bass staan. Vanaf 11 mei 2017 in de bioscoop.







NieuwsFilm

meest populair