Oscar Isaac over "indie-gevoel" rond Rian Johnsons 'Star Wars: Episode VIII'

Oscar Isaac over "indie-gevoel" rond Rian Johnsons 'Star Wars: Episode VIII'

En de A-Wing keert terug in VIII.

Acteur Oscar Isaac sprak met The Los Angeles Times over de volgende Star Wars-episode, het nog titelloze Star Wars: Episode VIII. Hij liet vooral weten wat de aanpak is van regisseur Rian Johnson, vooral bekend van zijn film Looper uit 2012.

Isaac, die in de vervolg-trilogie de rol speelt van X-Wing held Poe Dameron, zei onder meer dat Johnson zijn eigen weg gaat met het achtste deel en bevestigt hiermee de eerdere uitlatingen van scriptschrijver Lawrence Kasdan die zei dat Johnson dingen gaat doen die we niet herkennen uit de eerdere Star Wars-films:

"Ik moet Kasdan gelijk geven. Rian gaat zeker naar omgevingen en onderzoekt dingen die nog niet echt te zien zijn geweest in het Star Wars universum. Voor mij is het geweldig om verschillende dingen te ontdekken. Dat had ik in dit universum niet verwacht. Op een of andere manier voelt het alsof we een indie film maken. Bepaalde dingen waar we mee kunnen spelen en de intimiteit die we krijgen is speciaal."

Ook aardig is dat via foto's gemaakt tijdens een set-bezoek van onder meer de Britse Prince Harry is onthuld dat de A-Wing Fighter terugkeert. Dit ruimteschiptype was eerder te zien in de originele trilogie en maakt nu dus zijn comeback in Episode VIII:



Ook verscheen er een nieuwe 'Force for Change'-video. Dit keer met bovengenoemde Oscar Isaac, die in gesprek raakt met zijn maatje BB-8:



NieuwsFilm

meest populair