Algemeen

Ana de Armas krijgt rol in 'Blade Runner 2'

Actrice was eerder te zien in 'Knock Knock'.

door Michelle Iwema om 17:23 in Algemeen
Ana de Armas is gecast in Blade Runner 2, het vervolg op de iconische film van Ridley Scott. Harrison Ford keert erin terug als Rick Deckard. Daarnaast spelen Robin Wright, Dave Bautista en Ryan Gosling mee.

De Armas begon op de Spaanse televisie in de serie El Internado. In 2014 verhuisde ze naar LA en speelde ze in Por un puñado de besos, en brak het jaar erop internationaal door met haar rol in Eli Roths Knock Knock, tegenover Keanu Reeves. Binnenkort zal de actrice tegenover Miles Teller en Jonah Hill te zien zijn in War Dogs.

Eerder deze week berichten we al dat Blade Runner 2, eerder in de bioscoop te zien zal zijn dan verwacht. Deze stond initieel gepland voor januari 2018, maar komt nu in de herfst van 2017 al uit. Ridley Scott zal betrokken zijn bij de film, maar Denis Villeneuve zal de regie verzorgen.

Reden voor de vervroeging is niet omdat de film eerder af zal zijn. De geplande datum in januari stond al vol met andere geplande releases. Met de nieuwe datum heeft de film een betere kans om het goed te doen aan de box office.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Moviemagic

Avatar

Mooie meid. Ik ken ze alleen van Mentiras y gordas. Niet opvallend als acteertalent maar ook niet de slechtste. Die film was niet echt goed te noemen.

Chris23

Avatar

Knock Knock was best entertainend trouwens, ksnap die Eli Roth haat niet zo.

NieuwsFilm

meest populair