Nieuwe promo's 'Ghostbusters'-reboot

Nieuwe promo's 'Ghostbusters'-reboot

En Slimer slijmt op de cover van de nieuwe EMPIRE.

Hieronder drie nieuwe banners en een still uit de Ghostbusters-reboot Ghostbusters, dit keer geregisseerd door Spy en The Heat-regisseur Paul Feig. Zoals bekend krijgen we niet de oorspronkelijke busters te zien, maar staan er vier heldinnen op, gespeeld door Kristen Wiig, Melissa McCarthy, Kate McKinnon en Leslie Jones. Hieronder een nieuwe still met de dames:



De synopsis: Erin Gilbert (Wiig) en Abby Yates (McCarthy) zijn twee weinig gerespecteerde schrijfsters die een boek schrijven waarin ze verkondigen dat geesten bestaan. Een aantal jaar later krijgt Gilbert een prestigieuze baan bij Columbia University, maar als haar boek weer opduikt dan wordt ze in haar gezicht uitgelachen. Gilbert zoekt Yates en een aantal anderen weer op wanneer Manhattan wordt overspoeld met geesten. Gilbert en haar team moeten de wereld redden.

Hieronder twee EMPIRE covers, met de welbekende Slimer:





Ghostbusters moet op 14 juli in de Nederlandse (3D) bioscoopzalen verschijnen. Hieronder de drie banners. Heb jij de vierde al gespot? Zet deze dan even op de gebruikelijke plaats!









NieuwsFilm

meest populair