Nieuwe "Big, Dumb Puppy Dog"-beelden uit 'Ghostbusters'

Nieuwe "Big, Dumb Puppy Dog"-beelden uit 'Ghostbusters'

Het personage Kevin van Chris Hemsworth krijgt een toelicht.

Enige tijd terug verscheen de eerste trailer voor de reboot Ghostbusters van Spy en The Heat-regisseur Paul Feig. In de film zien we naast de vier vrouwelijke geestenjagers ook hun hulpje Kevin, gespeeld door Chris Hemsworth. In onderstaande featurette wordt dit personage verder toegelicht.

De vier Ghostbusters zijn Kristen Wiig als Erin Gilbert, Melissa McCarthy als Abby Yates, Kate McKinnon als Jillian Holtzmann en Leslie Jones als Patty Tolan. In de film zien we ook heel wat cameo's van sterren zoals Bill Murray en Sigourney Weaver, bekend uit de oorspronkelijke Ghostbusters-films uit de jaren 80.



In de Ghostbusters-reboot krijgt de Big APple te maken met de geesten van dode criminelen, zoals pelgrims, ruige zeelieden, revolutie-soldaten en zelfs een paar typische gangsters. Deze geesten zweven rond door de Big Apple en onder de levenden is uiteraard de nodige overlast. Vier ontzagwekkende vrouwelijke geestenjagers besluiten korte metten te maken met het geestentuig.

Het $154 miljoen kostende Ghostbusters moet vanaf 14 juli in de Nederlandse (3D) bioscoopzalen te zien zijn. De eerdere trailer:



NieuwsFilm

meest populair