Algemeen

'Baywatch'-cast verzameld op nieuwe foto

"Wij zijn de reden waarom jij je veilig voelt in het water".

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 13:56 in Algemeen
Dwayne Johnson heeft het maar druk met de promotie van Baywatch. Vandaag heeft hij een nieuwe foto van de film vrijgegeven waar het voltallige team van strandwachten op te zien is. Van links naar rechts zien we Kelly Rohrbach, Alexandra Daddario, Ilfenesh Hadera, Johnson zelf, Zac Efron en Jon Bass.

”Wij zijn de reden waarom jij je veilig voelt in het water,” schrijft Johnson bij de foto. ”Wij zijn de reden waarom jij je veilig voelt op het zand. We rennen ook letterlijk ironisch in slowmotion omdat dan ieders stukjes en beetjes er sexy uit zien. WIJ ZIJN de Baywatch-film.”
De film dient als reboot van de franchise die eind jaren tachtig de acteercarrière van onder meer David Hasselhoff en Pamela Anderson lanceerde. Het duo is ook te zien in deze reboot, waarin twee onwaarschijnlijke kandidaten vechten om een plek tussen de ultragetrainde strandwachten van Californië. Vanaf 11 mei 2017 draait de film in de bioscoop.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Kamajiisama

Avatar

Spierbundel Dwayne Johnson is niet te missen , maar de andere spierbundel...WTH ..is dat Zac Efron ?:} . Tis afw8en op een trailertje .

Secret1994goesFilm

Avatar

Kamajiisama "Spierbundel Dwayne Johnson is niet te missen , maar de andere spierbundel...WTH ..is dat Zac Efron ?:} . Tis afw8en op een trailertje ."

Jep, als je beiden hun facebook checkt, zie je vaak van die filmpjes opduiken waar ze samen poweren. Zac Efron is idd wel zwaar Beast-mode geworden!

Deze had er ook wel bijgemogen FT!
afbeelding

Goov25

Avatar

Secret1994goesFilm "Deze had er ook wel bijgemogen FT!
afbeelding"

Vooral die onderste ja :D

nieuwslaatste nieuws

meest populair