Algemeen

'Maze Runner: The Death Cure' voor onbepaalde tijd uitgesteld

Herstel Dylan O’Brien verloopt minder voorspoedig.

door Bram de Groot om 07:35 in Algemeen
20th Century Fox heeft de opnames voor Maze Runner: The Death Cure voor onbepaalde tijd moeten opschorten. Dit omdat het herstel van hoofdrolspeler Dylan O’Brien minder voortvarend verloopt dan verwacht.

O’Brien raakte tijdens de opnames voor de film van regisseur Wes Ball gewond doordat hij betrokken was bij een ongeval met een voertuig. De opnames werden stilgelegd en zouden weer moeten opstarten in mei. Nu heeft Fox de complete cast en crew naar huis gestuurd, aangezien O’Briens herstel langer gaat duren. Een officieel bericht:

"De hervatting van de opnames voor Maze Runner: The Death Cure zijn verder vertraagd om Dylan O’Brien meer tijd te geven om compleet te herstellen van zijn verwondingen. We wensen Dylan een spoedig herstel en we kijken ernaar uit de productie weer zo snel als mogelijk op te pakken."

De geplande verschijningsdatum van 16 februari 2017 voor The Death Cure is ook geschrapt en er wordt zo spoedig mogelijk een nieuwe datum gepland.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Secret1994goesFilm

Avatar

Damn :/ wel jammer.
Al dat het verhaal rond the Maze Runner me wéér deed denken aan Hunger Games en Divergent (het verslaan van een grotere 'regering') vond ik zowel het eerste als het tweede deel nog zeer goed!

KeesjeNL

Avatar

Secret1994goesFilm "Damn :/ wel jammer.
Al dat het verhaal rond the Maze Runner me wéér deed denken aan Hunger Games en Divergent (het verslaan van een grotere 'regering') vond ik zowel het eerste als het tweede deel nog zeer goed!"
Ik vind The Maze Runner eigenlijk beter dan de Hunger Games en Divergent bij elkaar Smiley face. Voor de rest met je eens, de sfeer zit er echt goed in bij beide delen, acteerwerk is prima en het achterliggende verhaal intrigerend Smiley face.

nieuwslaatste nieuws

meest populair