Dvd-releases week 18

Dvd-releases week 18

Met o.a. Knight of Cups en Point Break.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te koop op DVD

Bekijk de afbeelding

Knight of Cups (2015)


Rick is een depressieve scenarist. Hij werkt in Los Angeles en lijdt onder het verlies van een liefde. Op zoek naar liefde en betekenis in het leven, bezoekt hij een waarzegster. Maar of die de juiste antwoorden heeft?
Bekijk de afbeelding

Point Break (2015)


De jonge FBI-agent Johnny Utah, die moet infiltreren in de groep van de charismatische crimineel Bodhi. Zijn team doet niets anders dan extreme sporten: big-wave surfing, wingsuit flying, extreme snowboarding en ga maar door. Tegelijk overvallen ze banken. Utah moet om hun vertrouwen te winnen meedoen met de gewaagde stunts en probeert ondertussen de bewijzen te vinden voor hun schuld.
Bekijk de afbeelding

Les oiseaux de passage (2015)


Eendenkuikens gaan meteen op zoek naar hun mama, zodra ze uit het ei kruipen. Wie ze het eerst zien, beschouwen ze als hun mama. Cathy heeft voor haar 10de verjaardag een eendenei en een broedkastje cadeau gekregen. Wanneer het eendje uit het ei kruipt ziet het als eerste Margaux, de beste vriendin van Cathy. Maar Margaux kan niet voor het kuiken zorgen. Ze heeft een spierziekte en zit gekluisterd aan een rolstoel. Bovendien willen de ouders het schattige beestje niet in huis. Als niemand voor het eendje zorgt, dreigt het in een blikje kattenvoer te eindigen! Stiekem gaan Cathy en Margaux op zoek naar een veilige plek: het Vogelparadijs. De avontuurlijke tocht vol hindernissen stelt de vriendschap van de twee meisjes danig op de proef. De ongeruste ouders waarschuwen de politie. Maar de meisjes kunnen pas naar huis als het eendje veilig is. Tot die tijd moeten ze uit handen van de politie blijven.
Bekijk de afbeelding

An (2015)


An (A Sweet Taste of Life) is de nieuwe speelfilm van de veelvuldig bekroonde Japanse regisseur Naomi Kawase (The Mourning Forest, Suzaku, Still the Water, gebaseerd op het gelijknamige boek van de Japanse schrijver Tetsuya Akikawa. Sentaro runt een klein bakkerswinkeltje waar hij dorayaki verkoopt - Japanse pannenkoekjes gevuld met 'An', een zoete rodebonenpasta. Wanneer Tokue, een oude en ietwat spirituele vrouw, aanbiedt hem te helpen in de keuken, accepteert hij dat schoorvoetend. Tokue blijkt met veel liefde en aandacht overheerlijke 'An' te kunnen maken. Dankzij haar geheime recept, komt de kleine bakkerij tot bloei en ontstaat er een bijzondere vriendschap.
Bekijk de afbeelding

Mini en de Muggen (2014)

Cast: --

Mini is een kleine kever die altijd klaar staat voor een gek avontuur. Samen met Egon en Dagmar werkt hij in een vlooiencircus. Maar op een dag loopt alles fout. Miranda, het vlooienmeisje, saboteert het koorddansen en alles lijkt erop dat het de schuld is van Mini. Hierdoor moet hij vluchten en komt hij in contact met een vreselijke bende. Hun leider, de brutale kever Basse, verplicht hem in te breken bij de bijen. Maar Mini wordt betrapt en veroordeeld tot levenslange dwangarbeid. Miranda, die zich schuldig voelt, probeert hem te helpen te ontsnappen. Maar zal het ze lukken?
Bekijk de afbeelding

Antboy: Wraak van de Rode Furie (2014)


'Antboy' is populairder dan ooit. Zijn vijand Albert Gæmelkrå, alias 'de Vlieg', is verslagen en zit in de cel. Pelle voelt zich goed als superheld en in een ideale wereld was Ida zijn vriendin. De echte wereld is echter gecompliceerd en hij heeft plotseling een rivaal op school: een gladjakker die ook naar de charmes van Ida dingt. Hij wordt ook achtervolgd door een spook. Of is dit weer een nieuwe nemesis?
Bekijk de afbeelding

Camino (2015)


In de jungle van Colombia vangt een fotojournalist de waarheid achter een groep missionarissen die niet zijn wat ze lijken.
Bekijk de afbeelding

Krigen (2015)


De Deense commandant Claus Michael Pedersen en zijn mannen vechten om te overleven, proberen een verschil te maken en zichzelf te overtuigen dat het allemaal de moeite waard is. In Denemarken probeert Maria, de vrouw van Claus, zichzelf te redden met haar drie kinderen die hun vader missen. Wanneer Claus in een gevecht met de Taliban plots geïsoleerd raakt samen met een zwaargewonde soldaat maakt hij de beslissing om het gebied te laten bombarderen zodat de reddingshelikopter sneller ter plaatse kan zijn. De missie slaagt en de jonge soldaat overleeft het. Wanneer in de ruïnes van de gebombardeerde gebouwen de lichamen worden gevonden van 11 Afghaanse vrouwen en kinderen wordt Michael echter beschuldigd van een oorlogsmisdaad. Plots bevindt hij zich in een rechtszaak en een strijd om te overleven en zijn familie te behouden.
Bekijk de afbeelding

The Legend of Barney Thomson (2015)


Het maakt Barney Thompson allemaal niet zoveel uit. Hij is een moeilijke kapper uit GLasgow en heeft een rustig leventje. Maar zijn leven staat op het punt te veranderen, als hij seriemoordenaar wordt.


NieuwsFilm

meest populair