Ook Melissa McCarthy zet vraagtekens bij trailer 'Ghostbusters'

Ook Melissa McCarthy zet vraagtekens bij trailer 'Ghostbusters'

De hoofdrolspeelster vindt dat de trailer een verkeerd beeld geeft.

De eerste trailer van de reboot Ghostbusters is ondertussen alweer twee maanden oud, maar de wereld is nog niet van de schrik bekomen. Heel wat fans verafschuwen de beelden, wat al leidde tot de discutabele situatie dat de trailer de meest gehate ooit is op YouTube. Nu heeft actrice Melissa McCarthy aangegeven dat ze de trailer onduidelijk vindt.

"Ik weet dat het raar is dat ze in de trailer '30 years ago' zeggen, maar in deze film is het alsof de eerste nooit heeft plaatsgevonden. Het is een vermakelijk verhaal, maar het is compleet verschillend. Het zijn vier onverwachte helden. Het is New York City, geesten nemen de boel over. Het is hetzelfde klassieke verhaal, maar het is niet 30 jaar later... Het bouwt niet op het eerste deel," aldus de actrice tegenover The John, Jay & Rich Show. Hieronder het fragment:



De woorden van McCarthy, die al vaker samenwerkte met Spy en The Heat-regisseur Paul Feig, zullen de fans van het eerste uur waarschijnlijk niet heel veel troosten. Het is te hopen dat de volgende trailer iets aan de negatieve sfeer weet te veranderen.

In Ghostbusters speelt McCarthy de rol van Abby Yates. Samen met Kristen Wiigs Erin Gilbert, Kate McKinnons Jillian Holtzmann en Leslie Jones' Patty Tolan gaan ze de strijd aan met de vervelende geesten. Ze krijgen back-up van Chris Hemsworths Kevin, de secretaresse van de dames. Ghostbusters moet op 14 juli in de Nederlandse (3D) bioscoopzalen verschijnen.

Hieronder nog maar even die trailer, maar dan door de ogen van Jeremy Jahns:



NieuwsFilm

meest populair