Scenarist 'Dragonball: Evolution' biedt excuses aan

Scenarist 'Dragonball: Evolution' biedt excuses aan

Hij zegt sorry voor de film.

Ben Ramsey, de scenarist die verantwoordelijk is voor het slecht ontvangen Dragonball Evolution, zegt sorry tegen fans. Hij werd voor een interview benaderd door een fan, Derek Padula genaamd, en tijdens dat interview bood Ramsey zijn excuses aan. Critici, die de film gemiddeld een 3,4 (RT), vonden dat de film bezieling mist. Een feit dat ook de gewone filmkijker voelde, want op IMDb heeft de film een 2,7.

Op zijn website een brief geplaatst. Die kan je hieronder lezen.

“Ik wist dat het uiteindelijk zover zou komen. Dragonball Evolution is een pijnlijk creatief punt in mijn leven. Om iets te hebben met mijn naam erop als schrijver, dat dan zo wereldwijd gehaat wordt, is verschrikkelijk. Om haatmail van over de hele wereld te krijgen is hartverscheurend. Ik heb zoveel jaren geprobeerd de schuld te verleggen, maar uiteindelijk komt het neer op het geschreven woord op papier en ik neem volledige verantwoordelijkheid voor wat zo’n teleurstelling was voor zoveel fans. Ik heb mijn best gedaan, maar uiteindelijk heb ik ‘de dragon ball laten vallen’.

Ik stapte in het project met het idee van een grote betaling, dus niet als fan van de franchise, maar als zakenman met een opdracht. Ik heb geleerd dat als je een creatieve onderneming instapt zonder passie, je met ondermaatse resultaten komt, soms zelfs niet meer dan afval. Dus ik geef niemand behalve mezelf de schuld voor Dragonball. Als fanboy van andere series, weet ik hoe het is om iets te zien waar je van houdt en waar je zo naar uitkijkt en dan teleurgesteld te worden.

Aan alle Dragon Ball fans daarbuiten, ik bied mijn oprechte excuses aan.

Ik hoop dat ik het goed kan maken door iets ontzettend cools en onderhoudends te maken, waar je van gaat houden en dat ook iets is waar ik om geef. Dat is het enige werk dat ik doe.

Groeten,
Ben”



NieuwsFilm

meest populair