Dvd-releases week 19

Dvd-releases week 19

Met o.a. Stonewall en Beyond the Mask.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

Stonewall (2015)


In Stonewall, gebaseerd op ware gebeurtenissen, zien we een opgroeiende jongeman met politieke ambities. Hij raakt betrokken bij de Stonewall Riots, een reeks van demonstraties van de homoseksuele gemeenschap in 1969 in New York. Deze leiden tot een gewelddadig politie-optreden bij de Stonewall Inn, een homoseksuele bar in New York City.
Bekijk de afbeelding

Digging for Fire (2015)


Het jonge stel Tim en Lee moet nog wennen aan het ouderschap. Ze besluiten om op een huis te passen van één van Lee's cliënten. Eenmaal aangekomen doen ze een vreemde ontdekking in de tuin. Het gevolg is dat Lee een avondje de stad in gaat met haar moeder en Tim nodigt zijn vrienden uit om een avondje te gaan zuipen, blowen en...
Bekijk de afbeelding

Ixcanul (2015)


Maria is een 17-jarige Mayavrouw die op de helling van een actieve vulkaan in Guatemala woont. Er wacht haar een gearrangeerd huwelijk. Ondanks dat ze droomt van de stad, staat haar status als Mayavrouw haar niet toe naar de moderne wereld te trekken. Maar een probleem tijdens haar zwangerschap zal dat veranderen.
Bekijk de afbeelding

I Am Wrath (2016)


Als Stanleys vrouw Vivian op brute wijze vermoord wordt door tuig, slaat hij compleet door. Met zijn oude vriend Dennis zoekt hij de criminelen op en zorgt hij dat ze het zwaar te verduren krijgen.
Bekijk de afbeelding

Adventures of Captain Marvel (1941)


Om te voorkomen dat een magische talisman voor het slechte gebruikt wordt, krijgt een jongen de kracht om een volwassen held te worden, door één magisch woord te fluisteren.
Bekijk de afbeelding

90 Minutes in Heaven (2015)


Een man die betrokken is bij een gruwelijk auto-ongeluk wordt dood verklaard. Anderhalf uur later is hij weer springlevend en claimt hij naar de hemel geweest te zijn.
Bekijk de afbeelding

Beyond the Mask (2015)

Regie: Chad Burns

Een moordenaar van de Britse Oost-Indische Compagnie probeert zijn leven te beteren door de moordplannen op een man die een jonge natie vrede kan brengen te voorkomen.
Bekijk de afbeelding

Dao shi xia shan (2015)

Regie: Kaige Chen

He Anxia is opgegroeid in een afgelegen klooster bovenop een berg. Wanneer echter blijkt dat het klooster in financiële moeilijkheden verkeerd wordt Anxia terug de bewoonde wereld ingestuurd. Als hij aankomt in de stad wordt hij aangenomen als hulpje van een lokale dokter. Anxia is loyaal aan z'n meester, maar wanneer hij ontdekt dat de vrouw van de dokter een affaire heeft met diens broer weet hij zich geen raad.
Bekijk de afbeelding

Yi bu zhi yao (2014)

Regie: Wen Jiang

Shanghai, jaren 20. Ma Zouri en Xiang Feitian houden een schoonheidswedstrijd, de Flowers Competition. De elite van de stad komen naar het evenement, maar als Wanyan Ying onverwachts wint, zet dat een ketting van gebeurtenissen in gang die hun lot drastisch verandert.


NieuwsFilm

meest populair