Trailer 'Yoga Hosers' belooft misschien wel de meest krankzinnige Kevin Smith-film ooit

Johnny Depp keert terug als de maffe detective Guy Lapointe, een personage dat hij ook al speelde in Smith's Tusk (2014).

Jan-Peter Rook 13 mei 2016 06:48 in Video
Regisseur Kevin Smith (Clerks, Dogma) is terug met misschien wel zijn meest krankzinnige film ooit. In de horrorkomedie Yoga Hosers speelt Johnny Depp de maffe detective Guy Lapointe, een personage dat hij ook al speelde in Smith's vorige film Tusk (2014). Harley Quinn Smith en Lily-Rose Depp, de dochters van Smith en Depp, spelen twee brutale tieners die bekend staan als de “Colleens.” Bekijk snel de eerste trailer.

Colleen en Colleen zijn beste vriendinnen en ze doen alles samen. Ze gaan samen naar school en yoga, zitten samen in een band en werken samen in een saaie winkel. Wanneer twee oudere jongens de Colleens uitnodigen voor een feestje, zijn de dames vastberaden hier heen te gaan. Ze laten zich zelfs niet tegenhouden door een vreselijk kwaad dat het einde van Canada zou kunnen betekenen.

De rest van de cast bestaat uit Tony Hale, Natasha Lyonne, Genesis Rodriguez, Adam Brody, Justin Long en enkele cameo's die comic-liefhebbers vermoedelijk zeer zullen waarderen. Yoga Hosers komt in de VS uit op 29 juli.NieuwsFilm

meest populair