Sean Bean pakt hoofdrol in politieke thriller 'Drone'

Sean Bean pakt hoofdrol in politieke thriller 'Drone'

Als bestuurder van een drone komt hij zwaar in de problemen met een Pakistaan.

Engelsman Sean Bean, bekend als iemand die vaak het loodje legt in zowel tv-series als films, heeft voor een rol getekend in Drone. Het project van regisseur Jason Bourque (Seattle Superstorm) wordt omschreven als een politieke thriller. Naast Bean heeft Patrick Sabongui (tv-serie The Flash) ook een plek in de cast bemachtigd.

Bean speelt een particuliere dienstverlener die zijn werkdagen spendeert met het besturen van een drone. Hij wordt ingehuurd om heimelijke missies uit te voeren. Wanneer hij klaar is keert hij zonder zorgen terug naar zijn familie, hoewel het leven in de voorstad middelmatig is. Zijn vrouw en zoon zijn niet op de hoogte van zijn geheime leven. Daar komt echter verandering in wanneer een website voor klokkenluiders zijn identiteit vrijgeeft.

Een mysterieuze Pakistaanse zakenman (Sabongui) denkt daaropvolgend de dader te hebben gevonden die verantwoordelijk is voor de dood van zijn vrouw en kind. De Pakistaan besluit de drone-piloot op te sporen, wat naar een hartverscheurende confrontatie leidt.

Bourque schreef samen met drie andere mensen het scenario: Ian Birkett, Paul A. Birkett en Roger Patterson. Het filmen gaat deze week al beginnen in India. Daarna reist de cast en crew naar Vancouver, Canada voor de afwerking. Drone is een onderneming van Look to the Sky Films, Gold Star Productions en Media House Capital (Son of a Gun).



NieuwsFilm

meest populair