Algemeen

Regisseur Paul Feig richt zich tot 'Ghostbusters'-haters

"Geef ons een kans..!"

door Bram de Groot om 14:19 in Algemeen
Gisteren verscheen de tweede trailer voor de ondertussen veel besproken Ghostbusters-reboot. Al sinds de aankondiging zijn de fans niet te spreken over de aanpak en uiteraard over het feit dat er een reboot komt... Regisseur Paul Feig richt zich nu - via Monsters magazine - tot de vele 'haters':En wat zegt hij over de kritiek op de eerste trailer: "Je ziet slechts het topje van de ijsberg in een trailer. Er zijn miljoenen uiteenlopende ideeën over hoe de film zou moeten zijn. Ik denk dat veel mensen dachten dat we het originele script iets zouden veranderen. Dus dat Melissa Venkman zou worden en Kate Ray Stantz! Wij waren zo van 'nee, dat zouden we nooit doen.' Niemand weet wat je doet, dus het kan alles zijn... Voor ons betekende de trailer een startpunt waarmee we lieten zien hoe bepaalde dingen in de film zullen gaan worden."

Die nieuwe cast bestaat voornamelijk uit Kristen Wiigs Erin Gilbert, Melissa McCarthy's Abby Yates, Kate McKinnons Jillian Holtzmann, Leslie Jones' Patty Tolan en Chris Hemsworths Kevin. Vanaf 14 juli draait de reboot in de Nederlandse (3D) bioscoopzalen.

11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Paul83

Avatar

Het is toch sowieso van de zotte dat mensen zich zo uitlaten over de trailer...Eerst maar eens de film zien en dan gaan blaten...

kaedir

Avatar

Hij durft.

h0bb1t

Avatar

Gezien de trailers van Paul Feig films wel vaker het eindproduct niet in het juiste licht zetten (Spy), hou ik de deur nog een beetje open.

Rich Art

Avatar

Paul Feige "...dus dat Melissa Venkman zou worden en Kate Ray Stantz! Wij waren zo van 'nee, dat zouden we nooit doen."

Nee, precies. En daarom bestaat het team wederom uit vier personen, is één van de leden donker getint, is er eentje duidelijk de uitvinder van het stel en is de secretaresse van het andere geslacht. Had dan echt ballen gehad met "het vernieuwen" en had hier dan ook afgeweken. Had het meteen een stuk minder gevoeld als een reboot.

Banned

Avatar

Al een paar keer geprobeerd die eerste films te bekijken... Ben nog niet halverwege geraakt, niet om aan te zien,

Bilbo

Avatar

Tja, ik snap de extreme ophef over de trailers niet. Niet te zeggen dat het eruit ziet als komedie van de hoogste plank, maar het ziet er ook niet zo monsterlijk uit zoals velen het doen geloven met hun reacties. Nostalgie zit voor veel mensen nu erg in de weg om een echt rationele reactie te hebben. Dat, en dat iedereen op het internet de neiging heeft het slechtste uit zichzelf te halen. Ik zie wel aan wat dit wordt, maar hoe goed of slecht het uiteindelijke product zal zijn, de publieke mening staat al vast. Jammer...

Baron Von Marlon

Avatar

Paul Feig "En dat is eigenlijk wat je uiteindelijk wilt met een komedie, iets anders en nieuws."


Maak dan geen reboot en bedenk zelf iets!

SeanDeNiro

Avatar

Baron Von Marlon "Maak dan geen reboot en bedenk zelf iets!"
Schaak en mat. Behoeft geen strikje, ik neem het zo wel mee.
Een trailert hoeft niet alles te zeggen maar dit is zonneklaar. Een slap aftreksel met als enig doel zoveel mogelijk poen te verdienen. Vrouwen met techniek, humor en sci-fi: dat gaat hem niet worden. Vrouwen hebben geen humor en mannen hebben alles uitgevonden.

Ed Crane

Avatar

Baron Von Marlon "Maak dan geen reboot en bedenk zelf iets!"


Dat zou hij ongetwijfeld wel willen, maar bij de grotere Hollywood-producties kan/ mag dat tegenwoordig helaas niet meer.

Kamajiisama

Avatar

Paul Feig lijkt mij een dikke lolbroek...., net als de "Ghostbusters" bedenker(s)denk ik .
Leuker Trailer trouwens ,ben benieuwd....naar zijn versie !!

NieuwsFilm

meest populair