Regisseur Paul Feig richt zich tot 'Ghostbusters'-haters

"Geef ons een kans..!"

Gisteren verscheen de tweede trailer voor de ondertussen veel besproken Ghostbusters-reboot. Al sinds de aankondiging zijn de fans niet te spreken over de aanpak en uiteraard over het feit dat er een reboot komt... Regisseur Paul Feig richt zich nu - via Monsters magazine - tot de vele 'haters':



En wat zegt hij over de kritiek op de eerste trailer: "Je ziet slechts het topje van de ijsberg in een trailer. Er zijn miljoenen uiteenlopende ideeën over hoe de film zou moeten zijn. Ik denk dat veel mensen dachten dat we het originele script iets zouden veranderen. Dus dat Melissa Venkman zou worden en Kate Ray Stantz! Wij waren zo van 'nee, dat zouden we nooit doen.' Niemand weet wat je doet, dus het kan alles zijn... Voor ons betekende de trailer een startpunt waarmee we lieten zien hoe bepaalde dingen in de film zullen gaan worden."

Die nieuwe cast bestaat voornamelijk uit Kristen Wiigs Erin Gilbert, Melissa McCarthy's Abby Yates, Kate McKinnons Jillian Holtzmann, Leslie Jones' Patty Tolan en Chris Hemsworths Kevin. Vanaf 14 juli draait de reboot in de Nederlandse (3D) bioscoopzalen.



NieuwsFilm

meest populair