John Carpenter terug voor nieuwe 'Halloween'!

John Carpenter terug voor nieuwe 'Halloween'!

Blumhouse Productions aan de slag met de slasher-franchise.

Blumhouse Productions heeft aangekondigd dat zij samen met Trancas International en Miramax werken aan een nieuwe film in de Halloween-franchise. Een opvallend details is dat John Carpenter, de regisseur van het origineel uit 1978, betrokken is.

Carpenter geeft invulling aan de rol van uitvoerend producent. Jason Blum en Malek Akkad zijn ook producenten. Carpenter: "38 jaar na de originele Halloween geef ik mijn medewerking om van het tiende vervolg de engste van allemaal te maken."

Jason Blum heeft tijdens de onthulling aangegeven dat ze ook graag zien dat Carpenter de filmmuziek oplevert. Of dit gaat daadwerkelijk gebeuren is nog niet bekend.

Blum over de de nieuwe Halloween-film: Halloween is een van die mijlpaal-films die iedereen binnen ons bedrijf heeft geïnspireerd om in de wereld van enge films te gaan werken. De grote Malek Akkad en John Carpenter hebben een speciale plek in het hart van alle genreliefhebbers en we zijn er zo trots op dat Miramax ons heeft verbonden. We kijken ernaar uit om de juiste regisseur te vinden die de fans de Halloween-film kan geven die zij verdienen."

Het origineel met onder meer Jamie Lee Curtis verscheen in 1978 en er volgde een flinke reeks sequels. Er verschenen zeven vervolgen op de eerste film en Rob Zombie maakte in 2007 en 2009 twee losstaande films.



NieuwsFilm

meest populair