Gerucht: castlijst 'Black Panther' onthuld?

Gerucht: castlijst 'Black Panther' onthuld?

Het lijkt erop dat we weten welke personages in de film voorkomen.

Het lijkt erop dat een lijst met personages in Marvels Black Panther onthuld is. Op Movie Casting Call kunnen we namelijk een complete lijst vinden van personages die nog gecast worden. Daarmee weten we al iets over de personages die naast Chadwick Bosemans T’Challa, Michael B. Jordan en Lupita Nyong’o te zien zullen zijn.

ULYSSES KLAW: gespeeld door Andy Serkis. Moordenaar en verrader van T’Chaka en persoonlijke aartsvijand van T’Challa. Een krachtig man met bijna absolute controle van geluid.

MONICA LYNNE: een zangeres die T’Challa van de verdrinkingsdood redde, nadat hij verslagen was door Killmonger. Zijn grote liefde, aan wie hij eeuwige trouw beloofd heeft.

EVERETT K. ROSS: medewerker van het ministerie van buitenlandse zaken van de Verenigde Staten. Zijn werk: het escorteren van buitenlandse diplomaten op Amerikaans grondgebied. Zijn wereld verandert voor altijd als hij toegewezen wordt aan T’Challa.

N’GASSI: Adviseur van T’Challa, regent als hij weg is op een missie.

OKOYE: Een van de voormalige leden van de Dora Milaje, de bodyguards van T’Challa en dames die aan hem beloofd zijn. Okoye komt van de J’Kuwali stam en spreekt alleen in Hausa met de koning, een Afrikaans dialect dat niet breed gesproken wordt in Wakanda.

QUEEN DIVINE JUSTICE: koningin van de Jabari stam uit Wakanda, opgegroeid in Chicago en voormalig Dora Milaje van T’Challa.

W’KABI: T’Challa’s competente rechterhand.

ZURI: humeurige en gigantische oude krijger. Goede vriend van de recent overleden T’Chaka en een vertrouwd adviseur van T’Challa.

ACHEBE/REVERAND ACHEBE: een arme boer uit Zuid-Afrika. Verkocht zijn ziel aan demon Mephisto en wordt weergegeven als een grijnzende, compleet gestoorde en onvoorspelbare krijger.

ERIK KILLMONGER: een krachtige krijger en strategisch genie als het aankomt op politiek en economie.

MALICE: gemuteerde vrouw uit Wakanda met bovenmenselijke kracht, snelheid en lenigheid. Voormalig Dora Milaje van T’Challa.

MAN-APE: heerser van de Jabari stam, een erkende micronatie binnen de grenzen van Wakanda. Probeerde Wakanda omver te werpen door de White Gorilla-cultus aan de macht te helpen, oeroude vijanden van de Black Panthers.

WHITE WOLF: adoptiebroer van T’Challa en voormalig leider van de geheime dienst van Wakanda, de Hatut Zeraze. Werd verbannen omdat hij mensen martelde en vermoordde.



NieuwsFilm

meest populair