Bioscoopreleases week 21

Bioscoopreleases week 21

Met o.a. Alice Through the Looking Glass en Love & Friendship.

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda

Bekijk de afbeelding

Alice Through the Looking Glass (2016)


Disney's Alice Through the Looking Glass baseert zich wederom op de beroemde verhalen van Lewis Carroll. Alice keert terug naar de bijzondere wereld Underland en reist terug in de tijd om de Mad Hatter te redden.
Bekijk de afbeelding

The Wave (2015)


Als een Noors fjord in elkaar stort, veroorzaakt dat een tsunami van 80 meter hoog die naar het plaatsje Geiranger raast. Geoloog Kristian heeft de bergwand jaren bestudeerd, maar zijn waarschuwingen werden jarenlang weggehoond. Nu de berg ineens verschijnt, heeft hij tien minuten om het stadje te evacueren...
Bekijk de afbeelding

Love & Friendship (2016)


Vertelt het verhaal van de knappe weduwe Susan Vernon vertelt. Mensen hebben slechte verhalen over haar gehoord, maar Susan weet feilloos iedereen om te tuin te leiden en te verleiden. Dat geldt ook voor Reginald de Courcy, want zodra zij als gast intrekt bij zijn zus en zwager, valt hij meteen voor haar en wordt hij al snel ingepalmd door de manipulatieve dame.
Bekijk de afbeelding

Noma My Perfect Storm (2015)


Nadat hij de Best Restaurant in the World award won in 2010, 2011, 2012 én 2014, bekijkt chefkok Rene Redzepi naar de toekomst van zijn restaurant Noma in Kopenhagen en de culinaire filosofie die de basis van zijn succes vormt.
Bekijk de afbeelding

Strike a Pose (2016)


Gaat over de dansers van Madonna tijdens haar Blonde-tour in 1990. Onthult de achtergrondverhalen van de mensen die meehielpen haar tour een succes te maken.
Bekijk de afbeelding

A Heavy Heart (2015)


Voormalig DDR-bokskampioen Herbert verdient zijn geld tegenwoordig als uitsmijter. Hij haalt verder niet betaalde gokschulden in Leipzig op. Het trainen van de jonge bokser Eddy geeft hem weer wat levensvreugde, maar als blijkt dat hij ALS heeft, moet hij de muur die hij om zich heen heeft opgebouwd afbreken.


NieuwsFilm

meest populair