Melissa McCarthy schiet op 'Ghostbusters'-haters

Melissa McCarthy schiet op 'Ghostbusters'-haters

Na Paul Feig heeft McCarthy er weinig goede woorden voor over.

De trailers voor de reboot Ghostbusters worden tot op heden zeer zwak ontvangen. Toch liet regisseur Paul Feig onlangs blijken trots te zijn op het eindresultaat en vroeg om de 'haters' om een kans. Nu bijt actrice Melissa McCarthy wat feller van zich af.

"Al dat commentaar van 'jullie verpesten mijn jeugd'. Ik bedoel, écht? Een film van vier vrouwen verwoest je jeugd?" aldus McCarthy tegen The Guardian. "Ik heb een beeld van deze mensen dat ze geen Ben [Falcone, McCarthy’s echtgenoot] hebben, geen vrienden. Ze zitten daar maar wat en spuwen haat in die neppe wereld die het internet heet. Ik hoop zo dat ze een vriend vinden."

Anders gezegd; volgens McCarthy hebben de reacties een behoorlijke 'trol'-gehalte en zijn de mensen die ze plaatsen einzelgänger die niets anders te doen hebben en aandacht nodig hebben. Regisseur Feig zei eerder: "Jongens, we hebben meer dan 60 miljoen hits. Zullen we dit een beetje in context plaatsen.... Het enige dat ik kan vragen, mensen, is dat jullie ons een kans geven. Je hoeft de film niet te zien."

Vanaf 14 juli draait de reboot in de Nederlandse (3D) bioscoopzalen.



NieuwsFilm

meest populair