Algemeen

Melissa McCarthy schiet op 'Ghostbusters'-haters

Na Paul Feig heeft McCarthy er weinig goede woorden voor over.

door Bram de Groot om 15:21 in Algemeen
De trailers voor de reboot Ghostbusters worden tot op heden zeer zwak ontvangen. Toch liet regisseur Paul Feig onlangs blijken trots te zijn op het eindresultaat en vroeg om de 'haters' om een kans. Nu bijt actrice Melissa McCarthy wat feller van zich af.

"Al dat commentaar van 'jullie verpesten mijn jeugd'. Ik bedoel, écht? Een film van vier vrouwen verwoest je jeugd?" aldus McCarthy tegen The Guardian. "Ik heb een beeld van deze mensen dat ze geen Ben [Falcone, McCarthy’s echtgenoot] hebben, geen vrienden. Ze zitten daar maar wat en spuwen haat in die neppe wereld die het internet heet. Ik hoop zo dat ze een vriend vinden."

Anders gezegd; volgens McCarthy hebben de reacties een behoorlijke 'trol'-gehalte en zijn de mensen die ze plaatsen einzelgänger die niets anders te doen hebben en aandacht nodig hebben. Regisseur Feig zei eerder: "Jongens, we hebben meer dan 60 miljoen hits. Zullen we dit een beetje in context plaatsen.... Het enige dat ik kan vragen, mensen, is dat jullie ons een kans geven. Je hoeft de film niet te zien."

Vanaf 14 juli draait de reboot in de Nederlandse (3D) bioscoopzalen.

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ferryb86

Avatar

Haha ja hiermee ga je een hoop goodwill creeeren zeg...

nietselam

Avatar

We gaan de film ook niet zien.

Ed Crane

Avatar

Be a raptor!

SeanDeNiro

Avatar

Als de film goed zou zijn zou ze zoiets niet zeggen. En die regisseur ook niet. Ze weten beide dat het een peop film is.

blijfaandegang

Avatar

Zelf Dan probeerd het nog te redden...

"Zojuist een voorvertoning van de nieuwe film gezien. Afgezien van de briljante en geniale acteerprestaties van de cast, zorgt dit deel ervoor dat je meer zult lachen dan de voorgaande films", schrijft Aykroyd maandag op Facebook.http://www.nu.nl/film/4270110/dan-aykroyd-enthousiast-nieuwe-ghostbusters-film.html

dusk

Avatar

Ja want er is niemand die de film niet wil zien omdat het een onnodige reboot is met een slechte trailer en "humor" om van te janken. Nee het is vast omdat de hoofdrolspelers vrouwen zijn....

Spider-fan

Avatar

Niet dat ik op de film zit te wachten, maar het is wel zo dat men op internet altijd veel energie steekt om iets te haten. Maar het gebeurt op zo'n schaal dat dat niet allemaal eenlingen zijn. Ik snap ook niet dat je daarop ingaat als filmmaker - laat de film eerst maar uit zijn en dan wachten op de reacties, nu gaat het alleen maar over een trailer. Die reacties zijn toch maar een deel van het publiek, er zijn ook veel mensen die niet op internet reageren op alles.

Moviemagic

Avatar

Op het moment dat je een trailer in de openbaarheid gooit dan moet je reacties kunnen verwachten. Soms positief en soms negatief. De eerste beelden van Heath Ledger als The Joker waren negatief maar later draaide mensen bij en vonden het geweldig. Elke filmmaker investeert in zijn film en een investering werkt wel of juist niet. Dan moeten ze niet klagen omdat ze niet de gewenste reacties krijgen. Daarnaast heb je een gok genomen door deze mensen als lead te nemen. Deze betaalt uit of juist niet. Michael Clarke Duncan was bijvoorbeeld een afro-amerikaanse man (donker dus van huidskleur) die Kingpin (een blank karakter) speelde. Dit was enorm goed. Het gaat dus niet om man-vrouw maar of iets werkt. Jammer voor de feministen maar niet alles draait om jullie.

NieuwsFilm

meest populair