"Meer schrikmomenten en humor in 'Ghostbusters'-reboot"

Oud-Ghostbuster Dan Aykroyd vindt de reboot geweldig.

Mogelijk moeten we zijn woorden met een korreltje zout nemen, maar Dan Aykroyd is zeer enthousiast over de reboot Ghostbusters. Aykroyd speelde in de originele films de rol van Ray Stantz en is samen met wijlen Harold Ramis bedenker van de franchise.

"Als schepper van het origineel: heb een screening gezien van de film. Naast de briljante en oprecht performances van zowel de vrouwelijke als mannelijke cast, heeft de film meer humor en meer schrikmomenten dan de eerste twee films. En Bill Murray zit erin!" aldus Aykroyd op zijn Facebook-pagina. "Als een van de miljoenen fans en Ray Stantz, betaal ik om deze te zien en ik neem al mijn vrienden mee."

Overigens is Aykroyd ook uitvoerend producent bij de reboot die geregisseerd is door Spy en The Heat-regisseur Paul Feig. Ook heeft Aykroyd naar verluidt een cameo. De hoofdrollen zijn voor vrouwen, met Kristen Wiig als Erin Gilbert, Melissa McCarthy als Abby Yates, Kate McKinnon als Jillian Holtzmann, Leslie Jones en Chris Hemsworth als Kevin. Het $154 miljoen kostende Ghostbusters moet op 14 juli in de Nederlandse (3D) bioscoopzalen verschijnen.



NieuwsFilm

meest populair