Nieuwe Jason Voorhees in reboot 'Friday the 13th'

Nieuwe Jason Voorhees in reboot 'Friday the 13th'

En wordt het nu wel of geen found footage-film?

In 1980 verscheen het origineel, in 2009 de soort van remake en ondertussen wordt er gewerkt aan een reboot. The Reel Word sprak met Platinum Dunes-producent Brad Fuller en hij gaf aan wat we in de nieuwe Friday the 13th kunnen verwachten van de "nieuwe" Jason Voorhees.

Het verhaal van Aaron [Guzikowski, schrijver] heeft geweldige personages. Je moet echter Jason Voorhees wel begrijpen en daarom gaan we terug en starten we opnieuw en vervolgens kiezen we onze eigen weg. Het wordt herkomst-achtig, maar het is een herkomst die nog niemand heeft gezien. Uiteraard is Pamela er, maar het is een beetje anders dan we eerder hebben gezien."

Het is dus even afwachten hoe creatief ze met Voorhees en zijn moeder Pamela omgaan. Wat in ieder geval veel mensen tevreden zal stemmen is dat het geen found footage film wordt. Fuller: "Er waren veel found footage scripts die ze graag verfilmd zagen zien worden, maar ik was niet van plan dat te doen. Ik denk niet dat het kan bestaan in de wereld van Jason Voorhees."

De nieuwe Friday the 13th staat gepland voor 13 januari 2017. Naar een regisseur en cast wordt nog gezocht.



NieuwsFilm

meest populair