Verwijderde scènes in Ultimate Edition-trailer 'Batman v Superman: Dawn of Justice'

Verwijderde scènes in Ultimate Edition-trailer 'Batman v Superman: Dawn of Justice'

UPDATE: Cameraman: "Haat je de film, dan zal je hem nog steeds haten."

Gisteren plaatsen we nog de preview van de aanstaande Ultimate Edition Blu-ray release van Batman v Superman: Dawn of Justice, de veel besproken superheldenfilm van Zack Snyder, en nu heeft Warner Bros. Home Entertainment een trailer vrijgegeven voor deze verlengde R-rated Ultimate Edition uitgave.

De beelden in de trailer zijn grotendeels niet eerder verspreide beelden, inclusief flink wat passages uit de verwijderde scènes. Misschien wel het opvallendst is de eerste glimp op Jena Malone's onbekende personage (mogelijk Barbara Gordon). Malone's rol werd volledig uit de uiteindelijke bioscoopversie geschrapt.

UPDATE: Ondertussen meldt cameraman Larry Fong dat het publiek niet al teveel van de verlengde versie moet verwachten. De Ultimate-versie zou vooral leuk zijn voor de fans. Haat je de film, dan haat je de film ook na het zien van de aangepaste versie.



Op 19 juli verschijnt de verlengde versie in de States op schijf. In Nederland moeten we naar verluidt wachten tot begin augustus. De schijf-versie duurt een half uur langer dan de versie die je mogelijk al gezien hebt en klokt in totaal 182 minuten.



NieuwsFilm

meest populair