Dominic Purcell krijgt staaf op neus tijdens opnames 'Prison Break'

Dominic Purcell krijgt staaf op neus tijdens opnames 'Prison Break'

De acteur bedankt zijn dikke schedel, die ernstige letsel voorkwam.

De in Engeland geboren en in Australië getogen acteur Dominic Purcell heeft een aardige klap op het hoofd moeten verduren toen hij in Marrakesh, Marokko was voor de opnames van de Prison Break-revival. De 46-jarige man liep onverschrokken op de set toen hij plotseling door een losgekomen ijzeren staaf van bovenaf getroffen werd.

Met enige spoed werd Purcell vliegend naar een ziekenhuis in Casablanca gebracht, waar men zijn wonden kon behandelen. 20th Century Fox, die de serie produceert, liet kort daarop weten dat alles goed met de acteur ging en volledig zou herstellen. De opnames van de serie zullen geen vertragingen oplopen.

Via Instagram plaatste de acteur enkele bloederige foto's. Daarin meldt hij zijn neus te hebben gebroken op twee plaatsen en een hoofd vol hechtingen te hebben. "Alles gaat goed, had een klein ongelukje op de set," schrijft hij. "Zo snel als het kan weer terug aan de bak. Het loont om een dikke schedel te hebben wanneer een ijzeren staaf op je hoofd valt." Purcell gaf aan opgetogen te zijn omdat hij nog leefde, en een gratis neusoperatie eraan overhield.




Samen met Wentworth Miller speelde Purcell jarenlang één van de twee meest dominante rollen in Prison Break, van 2005 t/m 2009. Fox besloot een speciaal seizoen het groene licht te geven. Onlangs kregen we daar een eerste blik op in de vorm van een trailer. Bekijk hem hier op SerieTotaal.

NieuwsFilm

meest populair