Tweede trailer horrorkomedie 'Yoga Hosers': "Sorry aboot that."

Tweede trailer horrorkomedie 'Yoga Hosers': "Sorry aboot that."

De dochters van Kevin Smith en Johnny Depp maken korte metten met Canadese Nazi braadworsten.

Wie de eerste trailer van Kevin Smith's nieuwste film Yoga Hosers niet gek genoeg vond, kan zich nu gaan voorbereiden op het tweede promotiefilmpje. Bekijk hem hieronder. Smith heeft de komische horror hoofdstuk twee genoemd van zijn True North-trilogie. Deze begon in 2014 met Tusk, waarin iemand Justin Long in een walrus tracht te veranderen. De afsluiter vinden we in Moose Jaws. Deze wordt omschreven als... Jaws met een eland.

Yoga Hosers volgt Colleen Collette (Lily-Rose Melody Depp) en Colleen McKenzie (Harley Quinn Smith). De tieners wonen in Manitoba, Canada. Ze zijn groot fans van yoga en niet te scheiden van hun telefoons. Daarnaast spelen de Colleens in een band en werken ze bij dezelfde saaie supermarkt. De tweedejaars studenten worden door twee jongens gevraagd om een feestje bij te wonen dat ze absoluut niet willen missen. Helaas ontdekken de goede vriendinnen een eeuwenoud kwaad dat het einde van Canada, diens fatsoen en beleefdheid kan betekenen: Nazi braadworsten.



De meiden worden gespeeld door de dochters van regisseur Kevin Smith en acteur Johnny Depp, laatstgenoemde pakt zijn Tusk-rol van Guy Lapointe wederom op. De rest van de cast bestaat o.a. uit Genesis Rodriguez, Adam Brody, Haley Joel Osment, Tyler Posey en Jason Mewes. Eind juli draait de film in de Verenigde Staten.

[url=http://cdn.filmtotaal.nl/images/newscontent/875363c.jpg][/url]

NieuwsFilm

meest populair