Algemeen

Concept art 'Jurassic Park 4' toont raptorman

Misschien is het maar goed dat die film er nooit gekomen is.

door Jim Pedd om 13:00 in Algemeen
Er is ontzettend lang gewerkt aan Jurassic Park 4. De ontwikkeling ging bijzonder moeizaam, vooral omdat men geen verhaal kon bedenken waar iedereen tevreden mee was. Een goed verhaal was vooral nodig na het matig ontvangen Jurassic Park III. Iedereen kent natuurlijk de uitkomst van het ontwikkelingsdrama: uiteindelijk werd een film gemaakt die tussen een vervolg en een reboot in lag: Jurassic World.

Dat wil echter niet zeggen dat er niet nog genoeg interessants te melden valt rond het ooit geplande vierde Jurassic Park. We weten dat de film, waarvan het scenario geschreven werd door John Sayles en William Monahan, een speciale rol zou hebben voor half-mens, half-dinosaurus huurlingen. Die zouden losgebroken dinosaurussen in Noord-Amerika moeten opjagen.

Uiteindelijk vond dat idee zijn reflectie wel in Jurassic World (in de vorm van het idee om raptors in te zetten om de losgebroken Indominus Rex te vangen), maar helemaal volgen deed men de plannen van Monahan en Sayles niet. Carlos Huante heeft nu concept art van de geplande vierde film vrijgegeven, waarop we de mens/reptielen zien.9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ienstien965

Avatar

Jurassic World is niet veel beter, zelfs 3 is nog beter.

Artificialis

Avatar

Het ziet er wel eng uit.. Dat is iets wat in Jurassic World ontbrak.

dusk

Avatar

Ziet er wel vet uit maar absoluut niet in de context van Jurassic Park.

Joslyn

Avatar

Is dit geen oud nieuws? Ik meen deze concept art al eerder op deze site gezien te hebben.
Jurassic World vind ik zelf veel beter passen in de franchise. Van de 4 Jurassic films staat tie voor mij op de 2de plek.

adofmirosch

Avatar

Joslyn "Is dit geen oud nieuws? Ik meen deze concept art al eerder op deze site gezien te hebben. "Ja dat klopt, komt mij ook heel bekend voor.

Verder vind ik World ook een mooie film.

David1

Avatar

dusk "Ziet er wel vet uit maar absoluut niet in de context van Jurassic Park."


Idd. Dit doet mij meer denken aan Doom, of zo..

YOLO

Avatar

dusk "Ziet er wel vet uit maar absoluut niet in de context van Jurassic Park."

+1

David1 "Idd. Dit doet mij meer denken aan Doom, of zo.."

+1

starbass

Avatar

Jurassic World vond ik voor het grootste deel erg goed, alleen die laatste 15 minuten eindgevecht verpeste het voor mij, ze gingen net te ver met popcorn entertainment.

schrader

Avatar

Ik heb van elke seconde van Jurassic World genoten. Moet ik wel eerlijk bekennen dat ik space cake in mn mik had gegooid 2 uur voor de film. Maar dit creëerde een van mijn mooiste film ervaringen.

OT: dit lijkt echt nergens op en ben blij dat ze het pad van Jurassic World hebben gekozen.

NieuwsFilm

meest populair