Dvd-releases week 23

Dvd-releases week 23

Met o.a. Ride Along 2 en The Fifth Wave.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

Ride Along 2 (2016)

Regie: Tim Story

Ben staat op het punt om te gaan trouwen, maar gaat eerst nog even naar Miami. Hier moet hij samen met James - zijn aanstaande zwager - een drugsdealer te pakken zien te krijgen.
Bekijk de afbeelding

The 5th Wave (2016)

Regie: J Blakeson

De Aarde is er bijzonder slecht aan toe nadat aliens tot vier keer toe de aanval hebben geopend. Inmiddels leeft iedereen in angst en niemand vertrouwt elkaar meer. De 16-jarige Cassie is op de vlucht, op zoek naar haar jongere broer. Ze bereidt zich voor op de onvermijdelijke en dodelijke vijfde aanvalsgolf, maar stuit dan ineens op een jongeman die wel eens haar laatste redding zou kunnen zijn.
Bekijk de afbeelding

The Lady in the Van (2015)


Mary Shepherd woonde vijftien jaar lang in een krakkemikkige auto die stond geparkeerd op de oprit van schrijver Alan Bennett. De twee krijgen een onwaarschijnlijke band met elkaar.
Bekijk de afbeelding

He Never Died (2015)


Jack is een eenling die in een sleur leeft. Wegens depressie en anti-sociaal gedrag doet hij bijna niets anders dan slapen, televisie kijken, kerkbingo spelen en in een restaurant rondhangen. Jack wordt uit zijn comfortzone gehaald wanneer een stel ingehuurde criminelen hem thuis een bezoekje brengt. Een grote fout immers, want Jack is een onsterfelijke kannibaal met een duister verleden.
Bekijk de afbeelding

Belgica (2016)


Het drama volgt twee broers die een bar oprichten en door het succes meegesleept raken in de maalstroom van het Belgische nachtleven.
Bekijk de afbeelding

L'impossible Monsieur Pipelet (1955)


Postbode Mauritius Martin woont samen met echtgenote Germaine in een groot flatgebouw in Parijs. Hij is niet blij met zijn familie en vastbesloten daar iets aan te veranderen. Als zijn dochter wil trouwen, is hij vastberadener dan ooit.
Bekijk de afbeelding

La bande à papa (1956)


Een verlegen bankmedewerker voorkomt dat een bende zijn bank kan veroveren. Niet dat hij dat bewust deed... Het heeft in elk geval tot gevolg dat hij ontzettend gewild wordt bij de vrouwen en dan met name bij de dochter van hoofdinspecteur Merlerin. Wat die niet weet, is dat bankmedewerker Fernand de man is die hij al jaren zoekt...


NieuwsFilm

meest populair