Marshmallow Man terug in tv-spots 'Ghostbusters'

De grote slechterik uit het origineel wandelt ook rond in de reboot.

Niets is heilig. De makers van Ghostbusters laten zelfs de Marshmallow Man uit het origineel terugkeren. Check onderstaande beelden voor de onthullende nieuwe beelden uit de film van The Heat-kopman Paul Feig.

De grote vraag is nu hoe de sci-fi komedie financieel gaat presteren. Voorlopig falen de nodige grote zomertitels aan de Amerikaanse Box Office en na alle kritiek zou Ghostbusters een volgende teleurstelling kunnen zijn. Daarentegen kan alle aandacht ook in het voordeel gaan werken. Met een mogelijk redelijk tot goed ontvangst en niet al te veel concurrentie, zou het nieuwsgierige bioscooppubliek zomaar in grote aantallen naar de film kunnen gaan. Een vroege voorspelling voor het openingsweekend in de States van BoxOfficePro: $63,0 miljoen.

De belangrijkste personages zijn in ieder geval de vier vrouwelijke geestenjagers Kristen Wiigs Erin Gilbert, Melissa McCarthy's Abby Yates, Kate McKinnons Jillian Holtzmann en Leslie Jones' Patty Tolan. Ook Chris Hemsworth heeft een aandeel. Hij speelt secretaresse Kevin. Ghostbusters moet op 14 juli in de Nederlandse (3D) bioscoopzalen verschijnen.

Hieronder de vier tv-spots, de eerste heeft de titel "Are You The Ghostbusters?"



De tweede tv-spot "Stay Puft:"



En de derde "Squad Envy:"



NieuwsFilm

meest populair