Volledige trailer & reeks posters WAG's 'Storks'

Volledige trailer & reeks posters WAG's 'Storks'

Van de makers van The Lego Movie.

Hieronder zie je de volledige trailer en een flinke reeks affiches voor Storks, geregisseerd door Nicholas Stoller (Get Him to the Greek) en Doug Sweetland (Pixar-short Presto). De film komt uit de stal van Warner Animation Group (WAG), de club die eerder verantwoordelijk voor de succestitel The LEGO Movie uit 2014.

De voornaamste stemmen in de animatiefilm worden geleverd door Kelsey Grammer, Andy Samberg, Keegan-Michael Key en Jordan Peele. Hieronder eerst de trailer, met daarna de Nederlandstalige versie.





In Storks volgen we het simpele feit dat ooievaars baby's bezorgen. Of althans, dat was ooit zo. Ze worden nu ingezet om pakjes voor de wereldwijde internetreus Conerstone.com te bezorgen. De beste bezorg-ooievaar van het bedrijf, Junior, staat op het punt een promotie te krijgen wanneer hij per ongeluk de Babymaak-machine activeert, waardoor een schattige en ongeautoriseerd meisje wordt geproduceerd. In een poging om ervoor te zorgen dat de baas erachter komt, racen Junior en Tulip, de enige mens op de Ooievaarberg, tegen de klok om hun eerste babybezorging ooit te doen. Het leidt tot een onthullende reis die meer dan één familie compleet maakt en de ware missie van ooievaars in de wereld terugbrengt.

Hieronder een flinke reeks posters voor de animatiefilm, die op 28 september in de Nederlandse bioscopen verschijnt. Ook met Nederlandstalige versie.























NieuwsFilm

meest populair