Nieuwe poster 'Fantastic Beasts and Where to Find Them'

Nieuwe poster 'Fantastic Beasts and Where to Find Them'

Je zou bijna vergeten dat de Harry Potter spin-off in november al in première gaat.

Hieronder kan je een nieuwe poster bekijken van de aankomende Harry Potter spin-off Fantastic Beasts and Where to Find Them. Het beeld toont ons hoofdpersoon Newt Scamander (Eddie Redmayne) die uitkijkt op de stad New York. Verder volgt er volgens de Twitter-pagina van de film binnenkort een gloednieuwe aankondiging. Waar het om draait weten we niet, maar het zou bijvoorbeeld een trailer kunnen zijn, of de eerste clip.



De film gaat van start in 1926. Newt Scamander heeft net een wereldreis afgerond waarbij hij magische wezens zocht en over hen schreef. Op weg terug naar het Verenigd Koninkrijk, maakt hij een tussenstop in New York. Dat had zonder problemen kunnen gaan, als hij niet de No-Maj (het Amerikaanse woord voor Dreuzel) met de naam Jacob (Dan Fogler) tegen gekomen zou zijn en als de magische wezens gewoon in zijn koffertje waren gebleven. Wat volgt is een race tegen de klok om problemen voor toverwereld en die van de Dreuzels te voorkomen…

Het script van de film, die als startschot van een trilogie moet dienen, is geschreven door J.K. Rowling. Fantastic Beasts and Where to Find Them is verder geregisseerd door een oudgediende van de franchise, David Yates. De film gaat op 16 november in première.



NieuwsFilm

meest populair