Algemeen

Dvd-releases week 25

Met o.a. Goosebumps en Hail, Caesar!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Jim Pedd om 08:52 in Algemeen
Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Goosebumps (2015)


Het leven van tiener Zach Cooper neemt een positieve wending als hij zijn mooie buurmeisje Hannah ontmoet. Maar die positieve wending krijgt al snel een duistere kant, als Zach erachter komt dat de mysterieuze vader van Hannah R.L. Stine is, de schrijver van de beroemde Kippenvel-boekenserie is. Al snel wordt duidelijk waarom Stine zo vreemd is... Hij wordt gevangen genomen door zijn eigen verbeeldingsvermogen. De monsters die zijn boeken zo beroemd maakten zijn echt. Stine beschermt zijn lezers door de monsters op te sluiten in zijn boeken. Maar als Zach per ongeluk de monsters uit de manuscripten loslaat, en ze de buurt beginnen te terroriseren, moeten Stine, Zach en Hannah alles op alles zetten om hen terug in de boeken te plaatsen.

Hail, Caesar! (2016)


Hail, Caesar! volgt een enkele dag in het leven van studiofixer Eddie Manix. Hij wordt geconfronteerd met een hele reeks problemen om op te lossen, waaronder de mysterieuze verdwijning van filmster Baird Whitlock.

Louder Than Bombs (2015)


Drie jaar na de dood van Isabel Freed brengt de voorbereiding van een tentoonstelling haar echtgenoot en twee zonen voor het eerst opnieuw samen.

Dirty Grandpa (2016)

Regie: Dan Mazer

Een oud legergeneraal denkt dat zijn kleinzoon gaat trouwen met een ongeschikte vrouw. De oude rot besluit om hem mee te nemen naar Florida voor de jaarlijkse 'spring break', een moment waarop Amerikaanse jongeren vooral bezig zijn met seks, drank een feestjes.

The Postman's White Nights (2014)


De enige manier om het godvergeten Russische dorpje te bereiken, waar deze film om draait, is door met een klein bootje een meer over te steken. Daar is de postbode de enige band met de buitenwereld. De mensen die er leven, doen dat zoals in het Neolithische tijdperk werd gedaan. Er is geen regering en er zijn geen banen. De geliefde van de postbode ontsnapt uit het leven en hij kan omdat ze zijn boot gestolen heeft, zijn post niet meer bezorgen. Zijn leven raakt ernstig verstoord...

Zootropolis (2016)


Zootopia is een groot metropolis, waar alleen dieren wonen. Het is een stad, die geen gelijke kent en bestaat uit buurten met allemaal een ander habitat. Zo heb je het Sahara Plein en het ijskoude Tundrastad. Zootopia is dus een melting pot van dieren van alle klimaten. Een plek waar, wat je ook bent, van de grootste olifant, tot de kleinste krekel, je alles kan worden. Maar als de optimistische agent Judy Hoops aankomt, ontdekt ze dat het eerste konijn zijn in een politiemacht die louter bestaat uit sterke dieren, niet heel eenvoudig is. Vastbesloten om zichzelf te bewijzen, springt ze bovenop elke kans een zaak op te lossen, zelfs als dat betekent dat ze daarvoor moet samenwerken met de gladjakker en bedriegende vos Nick Wilde.

Me and Earl and the Dying Girl (2015)


Greg (Thomas Mann) is een middelbare scholier die zo anoniem mogelijk probeert te blijven en interactie met andere mensen zoveel mogelijk uit de weg gaat. Zelfs zijn beste maatje Earl (RJ Cyler), met wie Greg korte parodieën van klassieke films maakt, ziet hij eerder als een collega dan als een vriend. Op een dag wordt Greg door z'n moeder gedwongen wat tijd door te brengen met Rachel (Olivia Cooke), een klasgenote die onlangs te horen kreeg dat ze kanker heeft. Vanaf dit moment wordt het Greg meer en meer duidelijk hoe mooi vriendschap eigenlijk kan zijn.

The Choice (2016)

Regie: Ross Katz

Travis en Gabby ontmoeten elkaar als buren in een klein kuststadje. Al snel eindigen ze in een relatie, die door grote gebeurtenissen onder druk gezet wordt.

Fissa (2016)


De twee oude vrienden, de populaire Max en de nerderige Ruben, ontmoeten elkaar weer nadat ze een tijdje uit elkaar zijn gegroeid. De een helpt de ander met zijn eindexamen en de ander helpt bij het organiseren van een krankzinnig eindexamenfeest. Het dak gaat eraf en Max en Ruben zijn op elkaar aangewezen.

Kristen (2015)


Kristen Welling is een kwetsbare vrouw die als ze na een nieuwjaarsfeestje aan het opruimen is wordt geterroriseerd door een onbekende. Kristen had moeten opruimen samen met haar vriend, maar die kwam niet opdagen en nu wordt ze continu gebeld door iemand die alles over haar lijkt te weten en haar vraagt naar buiten te komen. Als de eerste druppel bloed verspild wordt, verandert Kristens leven in een nachtmerrie.

Despite the Falling Snow (2016)


Katya Grinkova gebruikt in de jaren vijftig de idealistische Sovjet-politicus Alexander Ivanov om geheimen voor het Amerikaanse leger te stelen. Wat Katya niet ziet aankomen is dat ze stapelverliefd op hem wordt. Het tweetal kan echter zeer kortstondig gelukkig zijn. Terwijl Alexander zich voorbereidt op een diplomatische missie in de Verenigde Staten, krijgt de KGB Katya in het vizier. Dit leidt tot een offer waar Alexander pas van verneemt als hij een stuk ouder is.

Code of Honor (2016)


Colonel Robert Sikes is op een missie om zijn stad te verlossen van misdadigers. Als éénmansteam gaat hij de strijd aan met bendes, de maffia en politici, waarbij hij tegengewerkt wordt door voormalig protege William Porter.

The Lost Legion (2014)


Na de val van het Romeinse rijk, onderneemt een Romeinse vrouw een missie om haar zoon tot de nieuwe keizer te kronen en de voormalige glorie van de stad te herstellen.

Tschiller: Off Duty (2016)


De Turkse maffia heeft de vrouw van agent Nick Tschiller vermoord. Als tienerdochter naar Istanboel reist om haar moeder te wreken, gaan Nick en zijn partner Yalcin haar achterna. Samen doen ze er alles aan om Nicks dochter te redden.

Lego Scooby-Doo!: Haunted Hollywood (2016)


Scooby-Doo, Shaggy en de rest van de Mystery Inc. bende reist naar Hollywood. Tijdens een tour rond de Brickton studio's ontdekken ze dat er waarheid zit in de geruchten over geesten. Klassieke filmmonsters blijken meer dan fictie...

Le scaphandrier (2015)


Een schip wordt drijvend op zee gevonden, met de complete bemanning dood. Een ambitieuze journalist ontdekt dat de verzamelaar van maritieme objecten met dubieuze intenties gelinkt kan worden aan het mysterie...

Cirkeln (2015)

Regie: Levan Akin

Een bovennatuurlijk kwaad bezoekt een klein stadje in Zweden. Zes meisjes die elkaar niet kennen worden verkozen om hem te bestrijden. Ze moeten daarvoor hun onderlinge verschillen zien te overkomen om de wereld te redden.

Brother's Keeper (2013)


Identieke tweeling Andy en Pete Goodwyn zijn er altijd voor elkaar. Maar door een wrede wending van het lot wordt hun leven voor altijd veranderd.

Joséphine s'arrondit (2016)


Gilles is een man die niet rookt, niet drinkt en houdt van katten, kortom de ideale man voor Joséphine. Ze is slordig, maar wel sympathiek en alles lijkt perfect in de relatie tussen het tweetal. Tot onverwacht blijkt dat Joséphine zwanger is.

Parasol (2015)


Het is vakantie op een mediterraans eilandje. De zomer komt langzaam tot een einde en een drietal rondzwervende eenlingen willen niet weg.


3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Brein8998

Avatar

Zootropolis! 🙌🏼

adofmirosch

Avatar

Brein8998 "Zootropolis! 🙌🏼"Net opgehaald 👌

Banned

Avatar

Me, Earl and the Dying Girl geweldige film! Helaas geen bli-ray bij ons... Voor de liefhebber, de duitse blu-ray heeft nederlandse subs.

nieuwslaatste nieuws

meest populair