Algemeen

Lucas over Star Wars TV-series

door FilmTotaal op 23.04.2005 om 20:25 in Algemeen
De afgelopen dagen vond de Indiana Star Wars Celebration III plaats, waar de meest bezeten fans van de ruimtesaga bijeenkwamen om rond te lopen in de meest uitbundige outfits.

George Lucas sprak de met lightsabers bewapende menigte toe en vertelde dat er momenteel gewerkt wordt aan twee Star Wars televisieseries: een 3D animatieserie en een live-action variant. Deze laatste zal niet gaan over de hoofdpersonen uit de films, maar over minder belangrijke personages die we al wèl kennen.

Wie wil weten wat er zoal gebeurt op een dergelijk festijn, kan hier de foto's bekijken. Voor meer humor in deze categorie is het bezoekje van Triumph The Insult Comic Dog aan de Episode II première absoluut de moeite waard, een video daarvan vind je hier.

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Michaell

Avatar

Leuke foto's, zo zie je maar weer hoe populair StarWars in Amerika is :P

renzo

Avatar

Jezus man, ik heb die foto's 's bekeken. Wat een freaks zeg O+

Wel leuk om te zien overigens...:P

Calva

Avatar

Rozo "Vooral deze:
afbeelding"

Doet me denken aan clerks :W

WizardOfOss

Avatar

Rozo "Vooral deze:
afbeelding"

Dan moet ie nog blij zijn niet als Jabba the Hutt te zijn gegaan :E

silaz

Avatar

Truimp de beledigende hond wat is dit grappig ( met al die star wars nerds )heeft iemand nog meer van dit soort filmpjes van die hond.

ik kijk ook wel uit naar die tv series lijkt me wel leuk ben benieuwd.

Devil_N

Avatar

silaz "truimp de beledigende hond wat is dit grappig ( met al die star wars nerds )heeft iemand nog meer van dit soort filmpjes van die hond.

ik kijk ook wel uit naar die tv series lijkt me wel leuk ben benieuwd."

D'r was ook een filmpje waarbij Triumph de audities voor American Idol in Hawaii bezoekt. Ik zou alleen niet weten waar je die zou kunnen vinden, iemand anders misschien...?

Peter

Avatar

Er is een hele handige site waarbij je een aantal woorden in kunt typen, en er vervolgens een heleboel internetsites worden afgezocht op die woorden: hier

Steve Harwin

Avatar

Haha, die hond is wel grappig!

Vooral dat stukje met die Darth Vader: 'which of these buttons calls your parents to pick you up?'
T+)

on topic:
't is wel weer tekenend zeg. Er komen TWEE varianten voor een tv-serie! Als je dan kijkt naar wat voor kwaliteit zoiets doorgaansoplevert (Highlander, Weird science, etc.), wordt ik daar niet echt blij van. Kan iemand ajb die dollartekens uit Lucas' ogen halen?:(

nieuwslaatste nieuws

meest populair