Trailer 'Bleed for This': Miles Teller bloedt, zweet en vecht in de ring

Trailer 'Bleed for This': Miles Teller bloedt, zweet en vecht in de ring

De biopic over Vinny 'The Pazmanian Devil' Pazienza wordt geregisseerd door Ben Younger.

Een tijdje terug konden we de trailer van boksfilm Hands of Stone gadeslaan, nu is Bleed for This met Miles Teller aan de beurt. In de film van regisseur Ben Younger (Boiler Room) treedt hij op als de Italiaans-Amerikaanse bokser Vinny Pazienze. In de ring vocht hij zich een weg naar de top met de bijnaam The Pazmanian Devil. De meervoudige wereldkampioen won 50 van de 60 gevechten tijdens zijn carrière, 30 middels een knock-out.

We zien hoe Pazienza een veelbelovende bokscarrière tegemoet gaat, maar dan opeens het slachtoffer van een auto ongeluk wordt. Hij krijgt te horen dat hij nooit meer zal lopen en dus ook geen plaats in de boksring meer kan nemen. Toch wist de bokser binnen het jaar een verbluffende comeback te maken, met zijn trainer Kevin Rooney (Aaron Eckhart) in de ene hoek, en zijn liefhebbende ouders (Katey Sagal en Ciarán Hinds) in de andere.



Het drama is tot stand gekomen mede door Verdi Productions en Magna Entertainment. De sportfilm kan door Amerikanen vanaf 23 november bezocht worden. Een Nederlandse releasedatum is nog niet beschikbaar.

NieuwsFilm

meest populair