Bioscoopreleases week 26

Bioscoopreleases week 26

Met o.a. Finding Dory en High-Rise.

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda

Bekijk de afbeelding

Finding Dory (2016)


Dory gaat op zoek naar haar ouders. Die zoektocht begint enkele maanden na de gebeurtenissen in Finding Nemo. Dory woont samen met Marlin en Nemo in het rif en gaat met Nemo mee op een schoolreis. Tijdens dat reisje komen wat herinneringen terug en begint een groots avontuur dat Dory terug zal leiden naar haar familie.
Bekijk de afbeelding

Race (2016)


Race vertelt het verhaal van de atletiekheld Jesse Owens. De Amerikaanse atleet kreeg tijdens de Olympische Spelen, die Adolf Hitler benutte als propagandamiddel, te maken met het extreme racisme van de nationaalsocialistische politiek. Race heeft nog geen releasedatum.
Bekijk de afbeelding

High-Rise (2015)


In dit visionaire verhaal dat afspeelt in een enorm appartementencomplex in de nabije toekomst breekt er een klassenoorlog uit, waarbij moderne liften veranderen in strijdvelden en cocktailparty's uitlopen op gevechten. We zien met eigen ogen hoe snel de menselijke beschaving kan veranderen van vreedzaam tot uiterst gewelddadig.
Bekijk de afbeelding

Term Life (2016)


Een man wordt opgejaagd door een groep huurmoordenaars. Hij hoopt lang genoeg in leven te blijven, zodat zijn levensverzekering in werking treedt en zijn van hem vervreemde dochter het geld kan krijgen.
Bekijk de afbeelding

Liza, the Fox-Fairy (2015)


Liza is een zuster, op zoek naar liefde. Haar enige gezelschap is een lang geleden overleden Japanse popster, die haar in een fee verandert. Nu willen alle mannen dat Liza op gruwelijke wijze om het leven komt. Kan ze de vloek overwinnen?
Bekijk de afbeelding

Parched (2015)


'Parched' is het verhaal van vrouwen die in het hart van het platteland in Gujarat, India wonen. Het volgt vier uitzonderlijke vrouwen: Rani, Lajjo, Bijli en Janaki. Ze praten ongedwongen over mannen, seks en het leven.
Bekijk de afbeelding

A Long and Happy Life (2013)


De jonge boer Sasha staat aan het begin van een goed nieuw leven. De staat heeft namelijk besloten om de stukken grond van kleine grondbezitters op te kopen, voor hem de kans om een nieuw leven te beginnen. Maar dan protesteren de lokale bewoners..


NieuwsFilm

meest populair