Schitterende eerste trailer 'Voyage of Time'

Schitterende eerste trailer 'Voyage of Time'

We zijn blij dat de film over het universum er na decennia eindelijk komt.

Na een poster en een stel foto’s is er nu ook een eerste trailer voor Terrence Malicks langverwachte Voyage of Time. De trailer laat ons prachtige beelden zien van sterren, planeten en het ontstaan van leven. Het moge duidelijk zijn dat de belofte van een ”unieke viering van het leven en de geschiedenis van de kosmos” uit gaat komen.

In de speciale IMAX-versie van The Voyage of Time, die in de Verenigde Staten in oktober uitkomt, begeleidt acteur Brad Pitt ons op een veertig minuten durende ”grootste, maar persoonlijke reis”, van de ”Big Bang naar de dinosaurussen, de menselijke wereld… en verder”. Het project is al decennia in de maak en komt er nu in twee versies.

De trailer die je hieronder kan bekijken is voor de eerste versie. Later moet er nog een tweede versie komen, van ‘gewone’ filmlengte. Die krijgt een voice-over van Cate Blanchett, zal langer duren en bevat beelden die opgenomen zijn op 35mm. De muziek van beide producties wordt gecomponeerd door Oscar-winnaar Ennio Morricone. Hieronder de eerste, prachtige trailer.



NieuwsFilm

meest populair