Miles Teller en Jonah Hill als wapensmokkelaars in nieuwe trailer 'War Dogs'

Miles Teller en Jonah Hill als wapensmokkelaars in nieuwe trailer 'War Dogs'

De nieuwe comedy van The Hangover-regisseur Todd Phillips.

Warner Bros. Pictures heeft de eerste trailer vrijgegeven van War Dogs, de nieuwe comedy van regisseur Todd Phillips (The Hangover-trilogie. Jonah Hill (The Wolf of Wall Street) en Miles Teller Whiplash spelen de hoofdrollen in de film. Je kunt de trailer en een nieuwe poster van de film hieronder bekijken.

War Dogs is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en laat zien hoe twee vrienden (Hill en Teller) in Miami wonen tijdens de oorlog in Irak en een overheidsinitiatief waarbij kleine bedrijven contracten kunnen afsluiten met het Amerikaanse leger exploiteren. De twee beginnen klein, maar harken al snel grote hoeveelheden geld binnen en leven als koningen. De twee gaan echter een stap te ver wanneer ze een contract van 300 miljoen dollar tekenen om het Afghaanse leger te bewapenen; een deal die de nodige louche figuren met zich meebrengt.

Naast Hill en Teller zijn er in de film ook rollen weggelegd voor Ana de Armas en Bradley Cooper. Het script werd geschreven door Stephen Chin en Todd Phillips en Jason Smilovic. De film is gebaseerd op een artikel uit Rolling Stone met de titel Arms and the Dudes (de oorspronkelijke titel van de film). Mark Gordon, Todd Phillips en Bradley Cooper produceerden de film.

War Dogs draait vanaf 18 augustus 2016 in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair