Algemeen

Patriottische motion poster 'Baywatch'

Een nieuwe blik op de dames en heren die over 't strand waken.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 14:52 in Algemeen
Dwayne Johnson heeft ter viering van de Amerikaanse Onafhankelijkheidsdag, 4 juli, een patriottische poster van Baywatch online gezet. Op het beeld zien we alle hoofdpersonen van de film: Johnson, Kelly Rohrbach, Alexandra Daddario, Ilfenesh Hadera Zac Efron en Jon Bass.
Baywatch is een reboot van de televisieserie die in de jaren tachtig de acteercarrière van David Hasselhoff en Pamela Anderson lanceerde. Dat duo zullen we ook zien in de film, waarin de strandwachten een prachtig Californisch strand moeten beschermen tegen onwelwillende krachten van buitenaf.

Vanaf 11 mei 2017 draait de film in de bioscoop.
6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rich Art

Avatar

Nou, "zijn carrière" lanceerde voor Hasselhoff.. Meer "een nieuwe leven inblies", want laten we The Knight Rider niet vergeten! ;)

YOLO

Avatar

Rich Art "Nou, "zijn carrière" lanceerde voor Hasselhoff.. Meer "een nieuwe leven inblies", want laten we The Knight Rider niet vergeten! ;)"

Vergeet Knight Rider want dat niet de serie die zijn carrière lanceerde :P

SeanDeNiro

Avatar

Ik wou dat het mei 2017 was. Ik kan niet wachten. En ik ben echt niet sarcastisch, welnee. Deze film gaat 17 Oscars winnen is mijn verwachting.

Frietgezicht

Avatar

Ik heb alle afleveringen van Baywatch gezien en kan mij amper iets herinneren. Hoop dat deze film wel een indruk achterlaat.

YOLO

Avatar

SeanDeNiro " Deze film gaat 17 Oscars winnen is mijn verwachting."
Dat zou zuur zijn voor The Hoff. Die man wil al jaren erkenning hebben als groot acteur.

Decepticon

Avatar

Frietgezicht "Ik heb alle afleveringen van Baywatch gezien en kan mij amper iets herinneren. Hoop dat deze film wel een indruk achterlaat."
Dan is er iets goed fout gegaan Friet, of lag je teveel te rukken op Erika Eleniak of Pamela Anderson? :P:E

De serie had toch wel een memorabele intro-soundtrack, dat is nu toch wel een klassiek deuntje, dat direct te herkennen is.
Ik vond het een leuke serie, maar wij jongens keken uiteraard eigenlijk alleen maar om de mooie rondborstige dames en zeker niet om Alexandra Paul, die 2 doperwten op een plank was.

Deze film ga ik ook zeker wel even kijken...... om de mooie dames uiteraard.
Pryanka Chopra staat ook eindelijk op de poster, werd eens tijd.

nieuwslaatste nieuws

meest populair