Vrouwelijke Slimer in TV-spot 'Ghostbusters'

Vrouwelijke Slimer in TV-spot 'Ghostbusters'

En bekijk nog twee andere video's van de film!

Er zijn twee nieuwe TV-spots vrijgegeven voor Paul Feigs Ghostbusters, waarvan eentje een wel heel opmerkelijk beeld bevat. Iedereen kent natuurlijk wel het spook met de naam Slimer, maar er lijkt nu ook een vrouwelijke Slimer te zijn. Zij zorgen samen met een heleboel andere spoken voor grote problemen in New York.

Dat is een klus voor het nieuwe Ghostbusters-team om op te knappen. We leren in eerste instantie wetenschappers Erin Gilbert (Kristen Wiig) en Abby Yates (Melissa McCarthy) kennen. Gilbert is kenner in de deeltjesfysica en Yates een expert op het gebied van het paranormale. Als er steeds meer geesten gezien worden in Manhattan, gaan ze samenwerken met een nucleair wetenschapper genaamd Jillian Holtzman (Kate McKinnon). Daarnaast krijgen ze hulp van Patty Tolan (Leslie Jones) die een belangrijke rol speelt door een connectie met een vroege bovennatuurlijke ontmoeting.

De film gaat 14 juli in première. Hieronder eerst de twee TV-spots. De eerste daarvan bevat aan het einde het opmerkelijke beeld.



En hier nog een clip die we gemist hadden.



NieuwsFilm

meest populair