Algemeen

Javier Bardem wordt het monster van Frankenstein

Na Sofia Boutella, Johnny Depp en Russell Crowe is hij de volgende die een monster speelt voor Universal.

door Jim Pedd om 08:51 in Algemeen
Variety schrijft dat niemand minder dan Oscar-winnaar Javier Bardem in onderhandelingen is met Universal Pictures om de nieuwe Frankenstein te spelen. Wanneer hij voor het eerst te zien zal zijn is niet bekend, maar de kans bestaat dat hij een cameo krijgt in de eerste film in het monsteruniversum. Het zou dan gaan om een rolletje in Alex Kurtzmans The Mummy, waarvan we eerder deze week een paar interessante setfoto’s zagen verschijnen.

Naast The Mummy staan er nog twee films gepland in de franchise, eentje voor april 2018 en een andere voor februari 2019. Waarschijnlijk zal de film in 2018 in première gaan, aangezien dat jaar de tweehonderdste verjaardag van Mary Shelleys boek over Frankenstein gevierd wordt.

Mocht Bardem gecast worden, is dat de volgende interessante casting. Sofia Boutella is de Mummie, Johnny Depp de Invisible Man en Russell Crowe Dr. Jekyll en Mr. Hyde. Verder zou Dwayne Johnson mogelijk de Wolfman gaan spelen.

Wat vinden jullie ervan dat Bardem mogelijk Frankenstein gaat spelen?

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

bornnaughty

Avatar

Ik begrijp niet dat ze bekende acteurs pakken voor deze rollen. Volgens mij gaat dit de films niet ten goede komen. Het is vrijwel zeker dat het geen horror films gaan zijn, wat de makers ook beweren.

Timothy

Avatar

Hij zal Frankenstein spelen, niet diens monster...

Timothy

Avatar

Hmm, het ligt er maar net aan waar je het leest. Op sommige sites heeft men het over Frankenstein (wat ik als eerste tegenkwam), op andere over het monster van (wat mij ook logischer lijkt).

Even wachten op een officiële aankondiging dus.

Shifty777

Avatar

bornnaughty "Ik begrijp niet dat ze bekende acteurs pakken voor deze rollen. Volgens mij gaat dit de films niet ten goede komen. Het is vrijwel zeker dat het geen horror films gaan zijn, wat de makers ook beweren."


Ik snap vooral niet dat zulke bekende acteurs die rollen aanpakken. Hoorde Dracula Untold niet ook tot ditzelfde universum? Vooralsnog heb ik niet het vertrouwen erin dat dit bijzondere films gaan worden en begrijp ik niet volledig waarom deze acteurs dat wel hebben.

M0vieFreak

Avatar

Ik kijk wel uit naar de monster films, hopelijk worden ze wel eng. En dit is een mooie casting.

Spider-fan

Avatar

Shifty777 "Ik snap vooral niet dat zulke bekende acteurs die rollen aanpakken. Hoorde Dracula Untold niet ook tot ditzelfde universum? Vooralsnog heb ik niet het vertrouwen erin dat dit bijzondere films gaan worden en begrijp ik niet volledig waarom deze acteurs dat wel hebben."


Van Cruise verbaast het me wel, want hij doet nooit horror (Interview with the Vampire hoogop, maar dat is niet helemaal puur horror vind ik). The Wolfman remake had ook bekende acteurs als Anthony Hopkins, Benicio del Toro en Emily Blunt. De Niro heeft ook Frankenstein gespeeld en Gary Oldman Dracula.
Het zijn natuurlijk heel interessante personages voor acteurs waar je veel drama in kwijt kan. Daarnaast zullen sommigen ook best fan zijn van de originele films.

nieuwslaatste nieuws

meest populair