Algemeen

Opnames 'Saw VIII' beginnen in september

Er zijn ook al regisseurs gevonden voor "Saw: Legacy".

door Jim Pedd om 09:44 in Algemeen
Lionsgate gaat de Saw-franchise een nieuwe boost geven. Er komt een achtste film, die eind deze zomer nog opgenomen moet worden. Volgens Variety is de werktitel van de film Legacy en zijn er al regisseurs gevonden.

De film zou gemaakt moeten worden door regisseurs Peter en Michael Spierig. Producenten zijn Mark Burg en Owen Kholes. De opnames zouden als alles volgens planning loopt op 12 september moeten beginnen.

Het is niet bekend of er castleden terugkomen voor de film. Zo zou het goed mogelijk kunnen zijn dat acteur Tobin Bell weer op de een of andere manier te zien is in de film. Tot nu toe speelde hij in zes van de zeven films de rol van Jigsaw. Het is anderzijds ook mogelijk, gezien de werktitel, dat de film juist gaat om andere moordenaars die gruwelijke spelletjes spelen met hun slachtoffers.

Overigens is dit nieuws nog niet officieel bevestigd door Lionsgate, maar het zat er wel al langer aan te komen. De films kostten gezamenlijk zo’n 64 miljoen dollar om te maken en brachten alleen al aan de box office 873 miljoen dollar op.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

meanrat

Avatar

Een verschrikkelijke verspilling van tijd voor alle medewerkers van de film.

hania99

Avatar

Dat moet nog blijken. Als ze winst maken, en dus geld verdienen is het voor hun zeker geen verspilling van tijd.

KeesjeNL

Avatar

meanrat "Een verschrikkelijke verspilling van tijd voor alle medewerkers van de film."
Zegt iemand die de vrouwelijke Ghostbusters een 10 (!) heeft gegeven:r...

nieuwslaatste nieuws

meest populair