Algemeen

Bioscoopreleases week 28

Met o.a. Ice Age 5 en Ghostbusters.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 12:05 in Algemeen
Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda

Ghostbusters (2016)

Regie: Paul Feig

Een groep nieuwe Ghostbusters moet New York zien te redden, als blijkt dat iemand een apparaat bouwt waardoor de paranormale activiteit in de stad explosief toeneemt.

Manglehorn (2014)


De oude man A.J. Manglehorn leidt een rustig leventje in een klein dorpje. Hij kan het niet verkroppen dat hij veertig jaar geleden de liefde van zijn leven liet schieten voor een misdaad. Ook is Manglehorn bang te worden ontmaskerd als misdadiger.

Ice Age: Collision Course (2016)


De complete IJstijdwereld verandert en de boel raakt bedreigd. Om zichzelf te redden moeten Sid, Manny, Diego en de rest hun thuis verlaten en op een epische queeste zoeken naar een nieuw land.

The Neon Demon (2016)


Het aspirerend model Jesse verhuist naar Los Angeles. Haar jeugdigheid en vitaliteit worden al snel ontdekt door een groep met schoonheid geobsedeerde vrouwen, die bereid zijn alles te doen om te krijgen wat Jesse heeft.

Petting Zoo (2015)


Layla, een jong 17-jarig meisje van de middelbare school is net als ieder ander. Ze voelt zich gelukkig in haar lichaam en omgeving, maar weet niet wat ze met haar leven moet. Als ze zwanger wordt, weigeren haar ouders abortus.

Marauders (2016)


Een niet te traceren groep van bankrovers wordt achterna gezeten door een suïcidale FBI-agent die een dieper doel vindt achter hun overvallen.

One Floor Below (2015)


Als hij als enige een gevecht binnenshuis ziet, dat dusdanig escaleert, dat een van de strijders om het leven komt, staat Patrascu tegenover twee buren: een is de moordenaar en de ander zijn geweten.


0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nieuwslaatste nieuws