Bioscoopreleases week 28

Met o.a. Ice Age 5 en Ghostbusters.

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda

Bekijk de afbeelding

Ghostbusters (2016)

Regie: Paul Feig

Een groep nieuwe Ghostbusters moet New York zien te redden, als blijkt dat iemand een apparaat bouwt waardoor de paranormale activiteit in de stad explosief toeneemt.
Bekijk de afbeelding

Manglehorn (2014)


De oude man A.J. Manglehorn leidt een rustig leventje in een klein dorpje. Hij kan het niet verkroppen dat hij veertig jaar geleden de liefde van zijn leven liet schieten voor een misdaad. Ook is Manglehorn bang te worden ontmaskerd als misdadiger.
Bekijk de afbeelding

Ice Age: Collision Course (2016)


De complete IJstijdwereld verandert en de boel raakt bedreigd. Om zichzelf te redden moeten Sid, Manny, Diego en de rest hun thuis verlaten en op een epische queeste zoeken naar een nieuw land.
Bekijk de afbeelding

The Neon Demon (2016)


Het aspirerend model Jesse verhuist naar Los Angeles. Haar jeugdigheid en vitaliteit worden al snel ontdekt door een groep met schoonheid geobsedeerde vrouwen, die bereid zijn alles te doen om te krijgen wat Jesse heeft.
Bekijk de afbeelding

Petting Zoo (2015)


Layla, een jong 17-jarig meisje van de middelbare school is net als ieder ander. Ze voelt zich gelukkig in haar lichaam en omgeving, maar weet niet wat ze met haar leven moet. Als ze zwanger wordt, weigeren haar ouders abortus.
Bekijk de afbeelding

Marauders (2016)


Een niet te traceren groep van bankrovers wordt achterna gezeten door een suïcidale FBI-agent die een dieper doel vindt achter hun overvallen.
Bekijk de afbeelding

One Floor Below (2015)


Als hij als enige een gevecht binnenshuis ziet, dat dusdanig escaleert, dat een van de strijders om het leven komt, staat Patrascu tegenover twee buren: een is de moordenaar en de ander zijn geweten.


NieuwsFilm

meest populair