TV-tips voor komende week

TV-tips voor komende week

Met o.a. Lethal Weapon en Before Midnight.

Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuzes voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht. Mocht je zelf een website of APP willen maken met deze films gebruik dan onze API.

Bekijk de afbeelding

Point Break (1991)

Zaterdag 16 juli om 22:00 op Veronica

De 'Dead Presidents' zijn surfers en professionele bankovervallers die hun buit gebruiken om flink de beest uit te hangen. Johnny Utah is een jonge en naïve FBI agent die zich aansluit bij de bende om ze zo te kunnen ontmaskeren. Maar gaandeweg wordt hij meegesleept in de wereld van durfals en extreme sport fanatiekelingen. Lukt het hem om de bende te stoppen, of wordt hij zelf te ver meegesleurt.
Bekijk de afbeelding

We Were Soldiers (2002)

Zondag 17 juli om 22:05 op FOX

Hal Moore krijgt de opdracht om in Vietnam een elitegroep te trainen. Hij heeft als plan om hen naar een vallei te sturen waar Amerikaanse troepen werden overmeesterd door de Vietcong. Moore blijft trouw aan zijn plan en is ervan overtuigd dat zijn elitegroep goed getraind is.
Bekijk de afbeelding

Ik ben Alice (2015)

Maandag 18 juli om 20:30 op NPO2
Cast: --

In een poging om de toekomstige eisen van ouderen tegemoet te komen, wordt robot Alice ontwikkeld.
Bekijk de afbeelding

When Harry Met Sally... (1989)

Dinsdag 19 juli om 20:30 op RTL8
Regie: Rob Reiner

Harry en Sally ontmoeten elkaar voor het eerst wanneer Sally Harry een lift geeft nadat ze beiden hun diploma-uitreiking van de Universiteit van Chicago hebben gehad. Ze zijn beiden op zoek naar de ware liefde maar hun relaties mislukken keer op keer jammerlijk. Na hun gezamenlijke autorit verliezen ze elkaar in eerste instantie uit het oog, maar komen elkaar daarna op de vreemdste plekken weer tegen.
Bekijk de afbeelding

Lethal Weapon (1987)

Woensdag 20 juli om 22:50 op SBS9

Riggs en Murtaugh hebben grondig de pest aan elkaar. Maar ze zijn collega's en in hun vak de besten. Het duo knokt zich een weg door Los Angeles, waar een moderne jungle-oorlog woedt. Riggs neemt als keiharde cop grote risico's; Murtaugh is een toegewijde rechercheur met een vlekkeloze staat van dienst.
Bekijk de afbeelding

Spy Game (2001)

Donderdag 21 juli om 20:30 op SBS9
Regie: Tony Scott

Ooit waren CIA-agent Nathan Muir en zijn protégé Tom Bishop onafscheidelijk, tot een voorval ze uiteen dreef. Als Muir op het punt staat de CIA te verlaten, ontdekt hij dat Bishop zich in de nesten heeft gewerkt.
Bekijk de afbeelding

Before Midnight (2013)

Vrijdag 22 juli om 21:00 op BBC1

In de derde "Before" ontmoeten Jesse en Celine negen jaar later in Griekenland. Het is bijna twee decennia geleden dat ze elkaar voor het eerst ontmoetten in de trein naar Wenen. Voor de klok middernacht slaat, zal er een nieuwe episode in hun verhaal bijgeschreven zijn.


NieuwsFilm

meest populair