'The Beguiled'-remake: Colin Farrell in gesprek voor de hoofdrol

Hij moet de rol vervullen die Clint Eastwood in 1971 speelde.

De nieuwe versie van The Beguiled is mogelijk een stap verder gekomen. Volgens Variety voert regisseuse Sofia Coppola gesprekken met Colin Farrell om in de remake te verschijnen. Vermoedelijk zal hij de enige mannelijke hoofdrolspeler in de film zijn. De rest van de cast bestaat voorlopig uit Kirsten Dunst, Nicole Kidman en Elle Fanning.

Het origineel van Don Siegel, met Clint Eastwood in de hoofdrol, komt uit 1971 en is gemaakt naar het boek A Painted Devil van Thomas P. Cullinan. In het drama raakt soldaat John McBurney rond het einde van de Amerikaanse Burgeroorlog gewond. Dankzij een leerlinge op een kostschool voor meisjes wordt hij gered. De vrouwelijke stafleden en studenten reageren aanvankelijk angstig, maar tijdens het herstelproces begint McBurney de vrouwen één voor één te charmeren. Een slechte zet ontdekt hij weldra.

Farrell moet dus de opvolger van Eastwood worden. Kidman, Dunst en Fanning belichamen respectievelijk de directrice, een docente en een leerlinge. Sofia Coppola verzorgt naast de regie zelf het scenario. Het is nog niet bekend wanneer de camera's gaan draaien. De Ierse acteur verschijnt later dit jaar in de Harry Potter spin-off Fantastic Beasts and Where to Find Them.



NieuwsFilm

meest populair