Oude bekende terug voor 'Star Trek 4'

Oude bekende terug voor 'Star Trek 4'

En de Enterprise wordt aangevallen in een clip van Star Trek Beyond.

Later deze week gaat Justin Lins Star Trek Beyond in première. Natuurlijk kijkt men al vooruit, dus is er uit de mond van producent J.J. Abrams, die twee van de films regisseerde, een mooie voorspelling voor wat we van de volgende en vierde film in de rebootreeks mogen verwachten. Verder is er een clip waarin we zien hoe de Enterprise aangevallen wordt.

Eerst echter de volgende film. Abrams bevestigde allereerst dat die er zal komen. "Ja, en er is iets waar we hopelijk figuurlijk een paar minuten van verwijderd zijn om het te bespreken. Het antwoord is 100 procent zeker en het wordt ontzettend spannend." Dat spannende is een rol voor Chris Hemsworth in de film. Hij speelde in rebootfilm Star Trek de rol van de pa van James T. Kirk (Chris Pine), maar kwam noodlottig aan zijn einde. Nu lijkt het erop dat hij op de een of andere manier terug zal keren in een volgende film. Dat werd bevestigd door Scott Mantz van Access Hollywood.


Hoe het personage precies terug kan keren is natuurlijk verre van zeker, maar we kunnen er vanuit gaan dat het iets met tijdreizen te maken heeft. Voor die tijd moeten we natuurlijk eerst wachten op de box office prestaties van Star Trek Beyond. Die film zal het vermoedelijk weer prima gaan doen aan de box office. Verder weten we ook van castleden Chris Pine en Zachary Quinto dat ze getekend hebben voor een vierde film. Het script daarvan zou al klaar liggen. Tot slot hieronder nog de video van Beyond.


NieuwsFilm

meest populair