Video: Honest Trailer voor 'Batman v Superman: Dawn of Justice'

Video: Honest Trailer voor 'Batman v Superman: Dawn of Justice'

Fans v Critics v Zack Snyder.

Voorheen plaatsten we ze nog wel eens, maar tegenwoordig verschijnt elke week wel een aantal "Honest Trailers" van Screen Junkies. De video's zijn zelfs een begrip geworden, aangezien onder meer de filmmakers zelf meewerken aan de kritische terugblik op de afgeleverde film die mogelijk wel óf niet de belofte in de trailer waarmaakt. Voor de Honest Trailer van het veelbesproken Batman v Superman: Dawn of Justice maken we een uitzondering ... Is het positief of wordt de film van Zack Snyder afgezeken?

Zonder deze daadwerkelijk gezien te hebben, vermoedt ondergeschrevene toch wel het ergste. Ondanks een enorm hoog entertainmentgehalte en mooie verwijzingen naar het bronmateriaal, valt er heel wat te verbeteren aan Dawn of Justice. De binnenkort te verschijnen Ultimate Edition is daar onder meer een bewijs van. Regisseur Snyder had namelijk wel erg veel beeldmateriaal tot zijn beschikking om tot een geschikt eindresultaat te komen.

Rest één vraag. Na het zien van onderstaande "Honest Trailer" voor Batman v Superman; ben jij het eens met de mannen van Screen Junkies?



NieuwsFilm

meest populair