Video

Nieuwe beelden in trailer Disney-animatiefilm 'Moana'

We zien veel van de jeugd van Moana.

door Jim Pedd om 08:52 in Video
Hieronder een internationale trailer voor de volgende animatiefilm van Walt Disney Studios, Moana. De trailer heeft vooral veel nieuwe beelden rond de kindertijd van hoofdpersoon Moana (Auli'i Cravalho). Direct wordt duidelijk dat ze een speciale band met de zee heeft en dat maakt haar natuurlijk meer dan klaar voor een avontuur op de oceanen.

Niet dat mensen Moana steunen bij dat avontuur, maar ze krijgt de hulp van een heuse halfgod om het toch mogelijk te maken. Dat is Maui (Dwayne Johnson) en onderweg ontmoeten de twee bijzondere zeedieren, zien ze adembenemende onderwaterwerelden en de waarheid achter oeroude folklore. Naast Johnson en Cravalho spreken ook Alan Tudyk en Phillipa Soo stemmen in.Moana, dat geregisseerd is door Ron Clements en John Musker, gaat op 1 december in première.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

aspers

Avatar

Wauw... serieus, dit ziet er gewoon magisch uit!!
Geweldig hoe ze die golf laten 'spreken'... en nu is het ook een stuk duidelijker waar Moana over gaat. Dit zag ik eerlijk gezegd nog niet aankomen.

Ik ben fan. :Y

Scheerzeep

Avatar

Toen er een trailer van Moana werd getoond in de bioscoop hoorde ik niks andere 'Oh, die hoef ik niet te zien.'

Ik weet het niet hoor, maar bij mij leeft de magie ook nog niet echt voor deze Disney-animatiefilm. Misschien is het wel leuk, maar die verschrikkelijk irritante halfgod die niet grappig is, gaat het volgens mij verpesten.

Animatie is natuurlijk schitterend, kleurrijk, helder... Erg indrukwekkend gemaakt! Smiley face Natuurlijk geef ik deze film alsnog een kans.

aspers

Avatar

Hmmm... dus je schiet een karakter al af door een paar seconde footage in een trailer? Ik vond Olaf ook maar raar en flauw. Maar in de film werkt het.

Bilbo

Avatar

Ben hier erg van onder de indruk. Dit ziet er schitterend uit T+)

adofmirosch

Avatar

Inderdaad ziet er prachtig uit! Heb er ook veel zin in.
Jammer dat we nog zo lang moeten wachten want volgens mij is dit een zomer film.

aspers "Hmmm... dus je schiet een karakter al af door een paar seconde footage in een trailer? Ik vond Olaf ook maar raar en flauw. Maar in de film werkt het."Nee olaf is verschrikkelijk, maar frozen is zelf ook een mindere film.

Brasco

Avatar

adofmirosch " Jammer dat we nog zo lang moeten wachten want volgens mij is dit een zomer film. "


Nee film gaat in december al in première.

nieuwslaatste nieuws

meest populair