TV-tips voor komende week

TV-tips voor komende week

Met o.a. Real Steel en The Last Boy Scout.

Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuzes voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht. Mocht je zelf een website of APP willen maken met deze films gebruik dan onze API.

Bekijk de afbeelding

Full Metal Jacket (1987)

Zaterdag 23 juli om 22:00 op Veronica

Het eerste gedeelte van de film speelt zich af in een US Marines trainingskamp waar jonge mannen op hardhandige en onmenselijke wijze door de schofterige sergeant Hartman gehersenspoeld worden tot moordenaars voor de oorlog in Vietnam. Hierna verplaatst de film zich naar Vietnam. We volgen Joker, die verslaggever is bij de Stars & Stripes en gelegerd is in een US marinebasis in Da Nang. Na een aanslag op de basis wordt Joker naar de frontlinies gestuurd voor verslaglegging. Daar ziet hij zijn trainingsmakker Cowboy weer. Als hij met Cowboy's team mee gaat op pad, worden ze onder vuur genomen door een sluipschutter.
Bekijk de afbeelding

Real Steel (2011)

Zondag 24 juli om 19:00 op BBC2
Regie: Shawn Levy

Jackman speelt een ex-bokser die gedwongen wordt een nieuwe baan te vinden als boksen wordt afgeschaft vanwege het gewelddadige karakter. Hij wordt een bokspromoter voor robots (met menselijke kwaliteiten) die de arena vanaf dan betreden, elk ongeveer een 1000 kilo zwaar. Als hij en oude verwaarloosde robot vindt, en opknapt, begint deze alles te winnen. Daarnaast ontdekt hij dat er een 13 jaar oude zoon bestaat en tussen de drie onstaat een banb. Dit alles tegen de achtergrond van de boksrobot die opweg is naar de absolute top.
Bekijk de afbeelding

Dagen zonder lief (2007)

Maandag 25 juli om 22:00 op Canvas

'Dagen zonder lief' vertelt het verhaal van vijf vrienden van vroeger. Zwarte Kelly (Wine Dierickx) keert terug van een lang verblijf in het buitenland. Ze moet haar moeder iets vragen. Frederic (Jeroen Perceval) verhuist binnenkort met zijn rijk lief naar Brussel. Hij gaat er werken bij zijn schoonvader. Kurt (Pieter Genard), de beste maat van Frederic, is samen met Blonde Kelly (An Miller). Ze hebben een tuin, een hond en een kindje. Kurt zit met iets in zijn hoofd. Niek heeft nog altijd zijn café en nestelt zich in de jonge meisjes. Frederic, Kurt, Niek, Zwarte Kelly en Blonde Kelly terug bijeen: plooien en buigen, trekken en duwen, praten en zwijgen. Vroeger een veelvoud aan vriendschap, maar nu, bijna onzichtbaar, vrienden van vroeger. Want nieuwe verf pakt niet op oude verf.
Bekijk de afbeelding

How to Lose Friends & Alienate People (2008)

Dinsdag 26 juli om 20:30 op RTL8

Sidney Young is een gedesillusioneerde intellectueel die de wereld van beroemdheden, roem en glamour zowel verafgoodt als afwijst. Met zijn alternatieve tijdschrift Post Modern Review maakt hij de wereld van de sterren belachelijk. Het is dan ook een shock als Young wordt gevraagd voor het conservatieve Sharps tijdschrift. Dit biedt hem echter wel een kans tot succes.
Bekijk de afbeelding

Lethal Weapon 2 (1989)

Woensdag 27 juli om 22:10 op SBS9

Politiedetectives Martin Riggs en Roger Murtaugh krijgen de opdracht om boekhouder Leo Getz te beschermen, omdat hij moet getuigen tegen zijn criminele werkgevers. Riggs en Murtaugh zijn niet gelukkig met de opdracht totdat bekend wordt wie de criminelen zijn.
Bekijk de afbeelding

The Last Boy Scout (1991)

Donderdag 28 juli om 20:30 op Veronica
Regie: Tony Scott

Joe Hallenbeck, een ex-topagent van de geheime dienst en tegenwoordig privé-detective, krijgt de opdracht om een stripper te beschermen. Samen met haar vriend James Dix neemt hij de beveiliging op zich, maar ze kunnen niet voorkomen dat ze wordt doorzeefd met kogels. James, ex-quarterback van de Los Angelos Stallions, die wegens druggebruik uit het team gegooid is, wil weten waarom ze is vermoord.
Bekijk de afbeelding

Haar Naam was Sarah (2010)

Vrijdag 29 juli om 21:00 op Canvas

De tienjarige Sarah wordt in de nacht van 16 juli 1942 samen met haar ouders opgepakt en naar het Vélodrome d'Hiver in Parijs gebracht, waar duizenden joden worden verzameld voor deportatie. Niemand heeft echter gezien dat Sarah haar kleine broertje Michel in een kast opsloot, net voordat de politie het appartement binnendrong. Zestig jaar later krijgt Julia Jarmond, een Amerikaanse journaliste in Parijs (Kristin Scott Thomas), de opdracht een artikel te schrijven over deze razzia, een inktzwarte bladzijde in de Franse geschiedenis. Ze gaat op zoek in archieven en via het dossier van Sarah ontdekt ze een goed verborgen geheim van haar eigen schoonfamilie. Haar echtgenoot probeert haar ervan te weerhouden zich met deze geschiedenis te bemoeien, maar Julia besluit desondanks het spoor van Sarah te volgen.


NieuwsFilm

meest populair