SDCC2016: Gloednieuwe trailer Harry Potter spin-off 'Fantastic Beasts'

Bekijk nieuwe beelden van Newt Scamanders avontuur in de Verenigde Staten.

In een poging de spanning rondom Harry Potter spin-off Fantastic Beasts and Where to Find Them weer wat te stimuleren, bracht Warner Bros. flink wat beelden mee naar de Comic Con. Hieronder is een nieuwe trailer te bekijken van de film, waarin we het verhaal van de onderzoeker Newt Scamander (Eddie Redmayne) volgen.



Het verhaal begint in 1926. Newt Scamander heeft net een wereldreis afgerond waarbij hij magische wezens zocht en over hen schreef. Op weg terug naar het Verenigd Koninkrijk, maakt hij een tussenstop in New York. Dat had zonder problemen kunnen gaan, als hij niet de No-Maj (het Amerikaanse woord voor Dreuzel) met de naam Jacob (Dan Fogler) tegen gekomen zou zijn en als de magische wezens gewoon in zijn koffertje waren gebleven. Wat volgt is een race tegen de klok om problemen voor toverwereld en die van de Dreuzels te voorkomen…

Het script van de film, die als startschot van een trilogie moet dienen, is geschreven door J.K. Rowling. Fantastic Beasts and Where to Find Them is geregisseerd David Yates. Er ligt verder al een script klaar voor een eventueel vervolg, dat mogelijk in 2018 uitkomt. Een derde film staat gepland voor 2020, maar uiteraard hangt de release van beide vervolgen af van de prestaties van deze film.

Fantastic Beasts and Where to Find Them gaat op 16 november in première.

Bekijk hier al ons Comic-Con nieuws

NieuwsFilm

meest populair