Dvd-releases week 30

Dvd-releases week 30

Met o.a. 10 Cloverfield Lane en High-Rise.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

Remember Me (2010)


Tyler Roth is een jongen die na de zelfmoord van zijn broer en de scheiding van zijn ouders in een staat van totale lethargie belandt. In schril contrast daarmee staat een jonge vrouw, Ally Craig (De Ravin), die een tragedie heeft meegemaakt maar daarna juist de carpe diem-filosofie omarmt. De twee krijgen wat met elkaar, maar niet al het emotionele puin is meteen geruimd.
Bekijk de afbeelding

10 Cloverfield Lane (2016)


Een meisje raakt na een auto-ongeluk bewusteloos en wordt wakker in een kelder. In de kelder vertelt een man haar dat de buitenwereld is getroffen door een nucleaire aanval.
Bekijk de afbeelding

High-Rise (2015)


In dit visionaire verhaal dat afspeelt in een enorm appartementencomplex in de nabije toekomst breekt er een klassenoorlog uit, waarbij moderne liften veranderen in strijdvelden en cocktailparty's uitlopen op gevechten. We zien met eigen ogen hoe snel de menselijke beschaving kan veranderen van vreedzaam tot uiterst gewelddadig.
Bekijk de afbeelding

Good Kids (2016)


Vier scholieren proberen zich opnieuw te vinden, nu hun schooltijd voorbij is.
Bekijk de afbeelding

Autómata (2014)


In Automata onderzoekt een verzekeringsagent van ROC robotics op routinebasis of robots gemanipuleerd zijn. De trailer geeft aan dat hij ontdekt dat de robots zich ontwikkelen en een eigen leven leiden. Hij komt er echter ook achter dat er meer speelt en dat dit grote gevolgen kan hebben voor de mensheid.
Bekijk de afbeelding

Phantom Halo (2014)


Broers Samuel en Beckett Emerson komen maar moeilijk rond. Hun vader Warren blijft gokken en het geld dat ze mee naar huis nemen wegdrinken. Door alle chaos probeert elk van de familieleden een eigen manier te vinden om rust te vinden, via Shakespeare, comics en onmogelijke liefdes. Als Beckett de kans krijgt snel geld te verdienen middels bedrog, moet de familie beslissen wat ze wil: de zaken veranderen, of de ultieme prijs betalen.
Bekijk de afbeelding

Zero Tolerance (2015)


Twee paramilitairen, Johnny en Peter, zoeken in Bangkok naar de mooie ontvoerde dochter van Johnny.
Bekijk de afbeelding

Lost in the Sun (2015)


Na het overlijden van zijn moeder krijgt de wees Louis van ene John een lift naar zijn grootouders. John is echter een crimineel die in Louis een handlanger ziet. De misdadiger krijgt de wees zelfs zo ver zijn eigen grootouders om losgeld te vragen. Gedurende hun roadtrip plegen de twee een reeks overvallen en vormen ze een hechte band.
Bekijk de afbeelding

Bouquetreeks De Film: Trots & Verlangen (2016)


Als Dominique Curvers vastgoedmagnaat Alexander Wissing ontmoet, slaat de vonk meteen over. Maar na een gepassioneerde liefdesnacht, doet Alexander ineens koud en afstandelijk. En dan vraagt hij ook nog eens bij Dominique's baas of zij voor hém komt werken. Hoe zal dat aflopen?
Bekijk de afbeelding

The Curse of Sleeping Beauty (2016)


Thomas erft een herenhuis dat al generaties lang in het bezit van zijn familie is. Al snel leert hij dat hij meer dan alleen een huis heeft geërfd, maar ook de eeuwenoude vloek op het huis uit de tijd van de kruistochten. Gedwongen in zijn nieuwe rol als "beschermer" - degene die is aangesteld om de kwade demonen in het huis op afstand te houden - werkt Thomas samen met een ambitieuze makelaar en paranormale priester om het mysterie van het huis te ontrafelen. Tegelijkertijd probeert hij de mooie Briar Rose te ontwaken, die gevangen wordt gehouden in een angstaanjagende onderwereld die hij eerder alleen in zijn dromen heeft bezocht.
Bekijk de afbeelding

Timber the Treasure Dog (2016)

Regie: Ari Novak

Een jongen probeert samen met zijn beste vriend (een vriendelijke pratende hond) zijn thuis en familie te redden.
Bekijk de afbeelding

Crossing Point (2016)


Michael en Olivia vormen een jong en verliefd Amerikaans koppel. Ze reizen naar Baja, waar de zaken een bizarre wending nemen als Olivia ontvoerd wordt. In ruil voor haar leven moet Michael binnen 12 uur drugs naar Amerika smokkelen.
Bekijk de afbeelding

Fünf Freunde 4 (2015)


Bernhard, de vader van Julian, Dick en Anne organiseert een tentoonstelling in Egypte. Daar ontdekken de vrienden dat een amulet gestolen wordt. Hun vader wordt ervoor verantwoordelijk gehouden en dus stellen de kinderen alles in werk om te voorkomen dat hij veroordeeld wordt.
Bekijk de afbeelding

Oliver's Deal (2015)


Er vindt tussen New York en Peru een belangrijke internationale deal plaats. Een intens politiek drama dat toont hoever mensen gaan om te krijgen wat ze willen.
Bekijk de afbeelding

The Rise of the Krays (2015)


De hel breekt los als een tweetal broers op zoek gaat naar wraak.


NieuwsFilm

meest populair